×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 956
Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Τεχνικό έργο που αφορά τη σμίκρυνση του πλάτους πεζοδρομίου στη Νάουσα της Πάρου, στο σημείο που βρίσκονται τα γραφεία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης- Παράρτημα Δυτικών Κυκλάδων υλοποιήθηκε μέσω της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την ΕΜΥ την Τετάρτη 11/03 θα επικρατούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την άμεση ανάγκη λύσης του ακτοπλοϊκού προβλήματος στα νησιά των Κυκλάδων και των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου απαίτησε ο περιφερειακός σύμβουλος Σιγάλας Βαγγέλης εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης, στην τοποθέτησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μάρτη στη Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν. Νάξου 57 από το λιμένα Σερίφου στο λιμένα Σύρου, 65χρονος ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων του FINAL 4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ VOLLEY ανακοινώνεται ότι ξεκινά σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για τους αγώνες του Final 4 Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Μαρτίου στη Σύρο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου Αντιπάρου στηρίζει αταλάντευτα όλες τις ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν με τελικό στόχο την ταχύτερη έναρξη λειτουργίας του νέου αεροδρομίου της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη χθες το απόγευμα (9.3.2015) στη Μήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος κατηγορείται για κλοπή και αντίσταση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπληξη προκάλεσε η παραδοχή από τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, ότι έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό το 2012, γιατί, όπως είπε, «φοβήθηκα κι εγώ, όπως φοβήθηκε η μισή Ελλάδα» ότι κινδύνευε η χώρα να βγει από το ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με βαριές κατηγορίες, που επισύρουν μέχρι ισόβια κάθειρξη, παραπέμπονται να δικαστούν σε δίκη, για το σκάνδαλο της Siemens, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, εξήντα τέσσερις κατηγορούμενοι, εκ των οποίων δεκαεπτά είναι Γερμανοί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δημοσιότητα που απέκτησε το θέμα του βανδαλισμού του Πολυτεχνείου οδήγησε (ίσως και να ανάγκασε), τόσο τη σύνοδο των πρυτάνεων των ΑΕΙ όσο και τον αν. υπουργό Πολιτισμού Νίκο Ξυδάκη, αλλά και το γραφείο Τύπου του υπ. Παιδείας, να τοποθετηθούν δημοσίως.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos