Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Ο ρόλος των Ελληνικών Επιχειρήσεων στη Μελλοντική Ανάπτυξη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους. Είναι μια οδυνηρή πραγματικότητα που συμβαίνει δυστυχώς στις κοινωνίες μας και δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόκειται για την πρώτη προκήρυξη πρόσληψης μόνιμου διοικητικού προσωπικού μετά το 2008 και την αναστολή προσλήψεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριο επεισόδιο ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και στον υπουργό Άμυνας έλαβε χώρα στο υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε σε εκρηκτικό κλίμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

To σημερινό πρόγραμμα είναι και πάλι... κατειλημμένο από τα παιχνίδια για το UEFA Nations League. Φυσικά, απόψε έχει και πολύ μπάσκετ, με αγωνιστική και στη Euroleague, αλλά και στο Eurocup.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με την χάρη του Θεού και τις πρεσβείες της Παναγίας μας της Εκατονταπυλιανής, ξεκινάει και πάλι η λειτουργία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής του Ιερού Προσκυνήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει αυτή η ελληνική οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, η οποία δεν έχει ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 11 παιδιά και πάει για το 12ο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκe, βραδινές ώρες χθες, h παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίοι έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Εθνικό Θέατρο για τις ανάγκες της χειμερινής παραγωγής «Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε» του Πιραντέλλο, η οποία παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαυρίκιου, αναζητά 2 αγόρια ηλικίας 7-8 ετών, που να μοιάζουν με ηλικίας 5 ετών και θα παίζουν σε διπλή διανομή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας και Αναπλ. Οικονομικών επανακαθορίζεται η διαδικασία και τα δικαιολογητικά για την πληρωμή του επιδόματος σε οικογένειες ορεινών και μειονεκτικών περιοχών, όπως αυτές καθορίζονται από την Οδηγία 85/148/ΕΟΚ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos