Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Από την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, σχεδόν μετά από 30 χρόνια, το MEGA θα πάψει να μεταδίδει σήμα όπως ανακοίνωσε η Digea.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε 5.967 ανήλθαν πέρυσι τα κρούσματα λοιμωδών νοσημάτων στη χώρα, έναντι 4.951 κρουσμάτων που παρατηρήθηκαν το 2016, παρουσιάζοντας αύξηση 20,5%, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γνωρίζατε ότι απλά φυσώντας τον αντίχειρά σας μπορεί να σας βοηθήσει σε μερικές δύσκολες στιγμές;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μη απολύτως ξεκάθαρο μέχρι στιγμής τοπικό πολιτικό σκηνικό ως προς τις υποψηφιότητες παρατάξεων και προσώπων στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του 2019 στην Πάρο, τροφοδοτεί αυτή την εποχή συζητήσεις και προβληματισμούς μεταξύ εν δυνάμει πολιτευόμενων σχημάτων, πολιτικών προσώπων αλλά και πολιτών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 16:55 την Παρασκευή (26/10/2018) σε θαλάσσιο χώρο 19 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Σίφνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μέση απορρόφηση του ΕΣΠΑ στο Νότιο Αιγαίο, υπερβαίνει κατά πολύ τον μέσο πανελλαδικό όρο, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σήμερα, στην 4η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ιαχή “αέρα”, με το “χαμόγελο στα χείλη”, με την ευχή της μάνας τους και την καρδιά τους γεμάτη Ελλάδα, οι αγωνιστές του 1940 προέταξαν ψυχή και σώμα στον εχθρό που ήρθε να διεκδικήσει την ιστορία τους, τα ιερά τους, την πατρίδα τους. Με όλους τους οιωνούς εναντίον τους, λειψοί στο μέτρημα μα μεγάλοι στο ανάστημα της ψυχής, ανέβηκαν τα σκαλιά του σεβασμού της απόλυτης εθνικής μας μνήμης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ανακοίνωσή της, η Digea ρίχνει οριστικά τίτλους τέλους στο Mega, μετά από 29 χρόνια λειτουργίας του πρώτου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αειθαλής έφηβος της νεότερης Ελληνικής ιστορίας, ο 96χρονος σήμερα αγωνιστής της ελευθερίας Μανώλης Γλέζος που κατέβασε το 1941 τη σβάστιγκα από την Ακρόπολη, καταδικάστηκε σε θάνατο 3 φορές, πέρασε 16 χρόνια σε εξορία και φυλακή και επέζησε από 9 απόπειρες δολοφονίας, αφηγείται τη ζωή και τους αγώνες του με φόντο τα ιστορικά γεγονότα της χώρας σε μια ταινία - φιλμικό οδοιπορικό που συγκινεί και εμπνέει.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου για θέσεις εκπαιδευτών ενηλίκων στα «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Νέα Φάση»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos