Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Θερινή ώρα για πάντα; Ή καλύτερα να έχουμε μόνο χειμερινή; - Άραγε την Κυριακή (28.10.2018) είναι η τελευταία αλλαγή; - Χωρισμένες σε τρία στρατόπεδα οι χώρες της Ευρώπης - Σε ποιο μπλοκ εντάσσεται η Ελλάδα και τι προτιμά - Καθοριστική σύσκεψη τη Δευτέρα (29.10.2018) στην Αυστρία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oρθάνοιχτο αφήνει το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης 23 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, μεταξύ των οποίων και του νέου αεροδρομίου Πάρου, πρόσφατη απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (αρ. φύλλου 4782, 25 Οκτωβρίου 2018).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της βελτίωσης του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου που ακόμη βρίσκεται στην πιλοτική εφαρμογή του και με σκοπό τη περαιτέρω μείωση της γραφειοκρατίας καθώς και την ακόμη περισσότερο απλοποίηση των διοικητικών διαδικασιών για τη χρήση του ΜΙ, αποφασίστηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριο Σαντορινιό, η τροποποίηση στοιχείων του πληροφοριακού συστήματος, τα οποία αφορούν στις επιχειρήσεις- δικαιούχοι του μέτρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε,  πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό προσάραξης του Φ/Γ-Ο/Γ “ΝΕΑΡΧΟΣ” Ν.Π. 12368, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά νησίδας Νέας Καμένης Θήρας, με δεκατρείς (13) ημεδαπούς μέλη πληρώματος, πέντε ημεδαπούς (05) επιβάτες και πέντε (05) βυτιοφόρα οχήματα.
Το εν λόγω πλοίο, είχε αποπλεύσει από το Λαύριο για Σύρο-Τήνο-Μύκονο- Θήρα και επιστροφή, ενώ σύμφωνα με δήλωση του Πλοιάρχου από την προσάραξη προκλήθηκε ζημιά στο αριστερό μέρος της πλώρης, με μικρή και ελεγχόμενη εισροή υδάτων στα διπύθμενα του πλοίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οριστικοποιήθηκε στη Λωζάννη το πρόγραμμα των αθλητικών δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου για το 2019.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τις πληγές της μετρά η Ζάκυνθος έπειτα από τους ισχυρούς σεισμούς τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ο Εγκέλαδος χτύπησε το νησί.

Φωτογραφίες δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής. Μία από αυτές, την οποία δημοσιεύει το ermisnews.gr, δείχνει την πολύ μεγάλη κατολίσθηση βράχων που έχει υποστεί η παραλία Μυζήθρες, η οποία βρίσκεται κάτω από τον Φάρο του Κεριού.

Μεγάλοι όγκοι βράχων έχουν αποκολληθεί από τη σεισμική δραστηριότητα και κυριολεκτικά έχουν σκεπάσει την ακτή της παραλίας, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε:

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο (27/10) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς εμπεριέχει σπουδαίες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, κι εμείς έχουμε καταλήξει σε τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της Λαμίας. Μια νεαρή γυναίκα δεν έδινε σημάδια ζωής στα σκαλάκια της Πλατείας Λαού -δίπλα στα εικαστικά- ανησυχώντας τους περαστικούς. Όλοι πίστεψαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, ωστόσο το πράγμα δεν ήταν όπως ακριβώς φαινόταν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σκυλί του Λιούις Χάμιλτον δεν είναι σαν τα άλλα: Είναι ένα σκληρά εργαζόμενο σκυλί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos