Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

Ήδη από τον Ιανουάριο του 2018, έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα νέο αυτοματοποιημένο «έξυπνο» σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης σε πολυσύχναστες περιοχές της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία καλοκαιρινά δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 7 – 12 ετών πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Πάρο αυτό το καλοκαίρι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 12-06-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 25χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- αυτοσχέδια τσιγαριλίκια και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -5,8- γραμμαρίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 13-06-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 30 και 38 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Τ/Ρ-ΕΠ/ΚΟ “ΕΡΙΘΕΓΛΗ Ι” Ν.Π. 8745, 42χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σπουδαία χορωδιακή εκδήλωση πρόκειται να φιλοξενηθεί στο Άσπρο Χωριό όπου και θα πραγματοποιηθεί το 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Πάρου με τη συμμετοχή εξαιρετικών συνόλων τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρεθούν στο πολιτιστικό γεγονός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σοκαρισμένη είναι από το μεσημέρι της Τετάρτης η κοινωνία της Αταλάντης μετά την οικογενειακή τραγωδία ενός μεσήλικου ζευγαριού που εντοπίστηκε από γείτονες που μπήκαν το πρωί στο σπίτι, επειδή ανησύχησαν που δεν πήγαν στην εργασία τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προετοιμαστείτε για ένα μεγάλο, αυθεντικό νησιώτικο γλέντι με ζωντανή μουσική, πολύ χορό, άφθονο κρασί, εδέσματα και περίσσιο κέφι!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η αναμονή για το Μουντιάλ πλησιάζει στο τέλος της, μία ημέρα έχει απομείνει για την πρώτη σέντρα στην εναρκτήρια αναμέτρηση ανάμεσα στην Εθνική Ρωσίας και την αντίστοιχη της Σαουηδικής Αραβίας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου και εντάσσεται στο έργο «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης & Κατάρτισης», με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου από ιδίους πόρους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos