Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 - Psts.gr

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η θανατηφόρα πτώση του άνδρα οφείλεται σε ατύχημα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η λέξη άρωμα έχει σχεδόν 4,000 ερμηνείες και πιθανώς να μην μάθετε ποτέ ποια περιλαμβάνεται στο προϊόν που χρησιμοποιείτε. Θα μπορούσε να σημαίνει σχεδόν οτιδήποτε. Είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για πολλά τοξικά χημικά. Ο κατασκευαστής μπορεί να κρύψει τις πληροφορίες γύρω από τα περιεχόμενα του προϊόντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μελέτη ερευνητών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών αποκαλύπτει τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη χώρα μας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κλοιό καύσωνα αναμένεται να εισέλθει η χώρα από την επόμενη εβδομάδα, ιδίως από την Τρίτη έως την Πέμπτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πανηγύρι των Καμαρών δικαίωσε για μία ακόμη χρονιά τη φήμη του! Φέτος μάλιστα ξεπέρασε κάθε προσδοκία από πλευράς συμμετοχής κόσμου!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με την ευκαιρία της λήξεως των εφετινών συναντήσεων, ο υπεύθυνος και τα στελέχη του Νεανικού μας Κέντρου έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην εορταστική μουσικοθεατρική παράσταση του Νεανικού Κέντρου του Ενοριακού μας Ναού, με τίτλο « ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΤΕ…ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ »

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ημέρα γιορτής στα Σεπόλια για τους... Antetokounmbros. Λαμπρή γιορτή που θυμίζει... NBA με εντυπωσιακούς φωτισμούς, video wall και αστέρες του μπάσκετ προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των αδερφών του. Παρών ο "δράκος" Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και πολλά αμερικανικά δίκτυα. Γεμάτο κόσμο το γήπεδο. Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ρίτσος δεν αναπαριστά τον Αίαντα όπως τον ξέρουμε από τον Όμηρο και το Σοφοκλή, αλλά τον καλλιεργεί ως γη γόνιμη πάνω στην οποία αποθέτει το δικό του καημό, αφού στη ζωή του έζησε και με παρόμοιες εμπειρίες και πίκρες. Από αυτές επιδιώκει να καθαρθεί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται πλέον ένα 10χρονο παιδάκι από την Αμφισσα, το οποίο το απόγευμα της Παρασκευής (28/06) μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικός Νοσοκομείο Λαμίας μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (28/06) στην Καλλιθέα επί της οδού Σιβιτανίδου στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Ταύρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos