Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Τι ισχύει για κάθε περίπτωση αν έρθουμε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να παραπέμπουν σε κρυολόγημα αλλά δεν είναι - Πιθανότητα σχεδόν 100% να κολλήσουν οι ανεμβολίαστοι λόγω της υψηλής μεταδοτικότητας της νέας μετάλλαξης, υπογράμμισε η Βάνα Παπαευαγγέλου -

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ιταλία όλοι προετοιμάζονται για την επέκταση της υποχρεωτικής χρήσης του σούπερ πράσινου «πάσου» εμβολιασμένου, από τις 10 Ιανουαρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ιός θα γίνει εποχικός - Ο ρόλος των μασκών, των φαρμάκων και των εμβολίων στον περιορισμό της υγειονομικής κρίσης - Ο κόσμος θα πρέπει να μάθει να ζει με τον κορωνοϊό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 32, 12, 13, 10, 24 και Tζόκερ ο αριθμός 6.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες που απαιτούνταν για την μεταφορά εκτός Πάρου των 16 σορών (12 άνδρες, 3 γυναίκες και ενός βρέφους) των νεκρών του ναυαγίου που σημειώθηκε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων 5 μίλια βορειοδυτικά του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε πώς κατανέμονται στη χώρα τα 35.580 νέα κρούσματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιτήριο έλαβε σήμερα το μεσημέρι από το Αμερικανικό Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος τις τελευταίες έξι ημέρες ήταν υπό ιατρική παρακολούθηση αφού είχε προσβληθεί από τη μετάλλαξη Όμικρον του κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 35.580, εκ των οποίων 32 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό την αλλαγή που αφορά στο πιστοποιητικό/βεβαίωση νόσησης και θα ισχύει από σήμερα και στο εξής για τις αεροπορικές μετακινήσεις εσωτερικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos