Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Στατιστική μελέτη για τις επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19 στις καταναλωτικές συναλλαγές, πραγματοποίησε η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 18:13

Πάρος: Επιχείρηση εστίασης ζητά προσωπικό

Επιχείρηση εστίασης στην Παροικία Πάρου ζητά από 1η Μαΐου και για ολόκληρη τη σεζόν για πλήρη ή μερική απασχόληση τις εξής ειδικότητες:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ιωάννα Λιχούνα του Ο.Χ. Έδεσσας ήταν η πρωταγωνίστρια από ελληνικής πλευράς στον διεθνή αγώνα χιονοσανίδας (snowboard), που έγινε στο Ανήλιο Μετσόβου, κατακτώντας ένα άργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

 Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Θήρα Την 17-02-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατανομή των κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 18.605 , εκ των οποίων 42 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αντιπάρου, στις 21 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.00 μμ, μέσω τηλεδιάσκεψης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αδιάφορη ΑΕ Λεμεσού υποδέχεται την ΠΑΕΕΚ, ενώ απόψε διεξάγεται και το ντέρμπι του Τορίνου, μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Γιουβέντους.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αναφορικά με τη βύθιση της Φορτηγίδας ''ΕΡΜΗΣ'' Ν.Π. 7279 καθώς και του Ρυμουλκού πλοίου ''ΣΟΥΣΑΚΙ ΙΙ''Ν.Π. 2633 κατά την ρυμούλκησή τους από το Ρ/Κ “ΛΑΚΗ ΣΤΑΡ” Ν.Π. 10428, γνωρίζεται ότι, απογευματινές ώρες χθες και κατόπιν έκτακτης επιθεωρήσεως του Ρ/Κ “ΛΑΚΗ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο συγγραφέας του «Σασμού», Σπύρος Πετρουλάκης, μίλησε στη «Super Katerina» και αποκάλυψε στοιχεία από τη συνέχεια της αγαπημένης σειράς.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos