Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Σε ισχύ τέθηκαν οι αλλαγές στα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης που είχε προαναγγείλει το υπουργείο Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων με την πλούσια πολυετή δράση της αναδεικνύεται σε θεματοφύλακα άϋλης πολιτιστικής κληρονομιάς. Νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχθηκε μετά τις πρόσφατες εκλογές ενώ προβλήθηκε γαστρονομικά το Νότιο Αιγαίο στην έκθεση Food expo με τη συμμετοχή της Περιφέρειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

• Η Ένταξη της Πράξης «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ-ΑΛΥΚΗΣ ΠΑΡΟΥ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» ανακοινώθηκε με απόφαση του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΣ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποίησε τριήμερη περιοδεία στην Ιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με βιολιά, λαούτα και τραγούδια σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία την Ειρήνη Κονιτοπούλου Λεγάκη, η οικογένεια της, συγγενείς, φίλοι, σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος της παραδοσιακής μουσικής της Νάξου, συγχωριανοί και πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 22:57

Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου

Κερά Ρήνη του Αιγαίου και της Ελλάδας,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 22:54

Οδοιπορικό του ΟΡΕΝ στη Μαριούπολη

Στη μαρτυρική Μαριούπολη, στην οποία -σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές- δεν έφτασαν ούτε σήμερα τα λεωφορεία για την απομάκρυνση των αμάχων, κατάφερε να μπει ο απεσταλμένος του ΟΡΕΝ Θανάσης Αυγερινός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 04-04-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 25χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 03-04-2022 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 35 και 45 ετών, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 22:47

Στην Ίο ο Φίλιππος Φόρτωμας

ΤηνΊο επισκέφθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Γκίκα Γκίκα και τους συνεργάτες του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos