Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 - Psts.gr

«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα ανοίξει το δρόμο για μια προοδευτική διακυβέρνηση», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος παρήγγειλε στον εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου, την κατ΄ απόλυτη προτεραιότητα διενέργεια εισαγγελικής έρευνας για τις παρανομίες στο νησί της Μυκόνου, οι οποίες κατά κανόνα είναι πολεοδομικές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενδιαφέρον έχουν τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν χθες στον Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος, με πρώτη την παράταξη της ΝΔ και δεύτερη του ΠΑΣΟΚ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Έλον Μασκ άλλαξε το λογότυπο του Twitter και στη θέση του έβαλε το εικονίδιο ενός σκυλιού ράτσας Shiba Inu, χαρακτηριστικό του κρυπτονομίσματος Dogecoin.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» μετά την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον Άρη - Ο Ζοζέ Ανιγκό θα είναι προπονητής με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (5/4)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προδρόμου "Σκόπας ο Πάριος" θα ήθελε να σας ενημερώσει, ότι διοργανώνει στις 8 και 9 Απριλίου Πασχαλινό Παζάρι στην αίθουσα της "Δεξαμενής" στον Πρόδρομο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα... προφητικά λόγια του εφευρέτη του κινητού τηλεφώνου, Μάρτιν Κούπερ, πίσω στη μακρινή 4η Απριλίου του 1973

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επικεφαλής των οικονομικών της Google, Ruth Porat, ανέφερε σε email πρός όλη την εταιρεία ότι θα γίνουν περικοπές στις υπηρεσίες των εργαζομένων.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η απόκτηση παθητικού εισοδήματος δεν παύει να αποτελεί έντονη επιθυμία σχεδόν κάθε εργαζόμενου, κάτι απολύτως λογικό, αν σκεφτούμε τα οφέλη που προσφέρει στον ελεύθερό μας χρόνο και την ψυχική ηρεμία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πανελλήνια έρευνα της RASS, που πραγματοποιήθηκε μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εμφανίζει τη ΝΔ να συγκεντρώνει ποσοστό 28,2%, τον ΣΥΡΙΖΑ 23,1%, το ΠΑΣΟΚ 11,4%, το ΚΚΕ 6,8%, την Ελληνική λύση 4,8% και το ΜέΡΑ25 4,4%. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos