Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024 - Psts.gr
Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024 17:39

Συλλήψεις σε Τήνο και Μύκονο

Σύλληψη (2) ημεδαπών για κακομεταχείριση ζώου στην Τήνο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 31-05-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, 44χρονος ημεδαπός ο οποίος μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας προέβη σε ασελγείς ενέργειες σε βάρος ανήλικης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 30-05-2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δύο ημεδαποί ηλικίας 46 και 53 ετών οι οποίοι κατά της αποβίβαση τους από πλοίο αφαίρεσαν -2- βαλίτσες με προσωπικά αντικείμενα. Οι αποσκευές βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο μάθημα της Άλγεβρας εξετάστηκαν σήμερα, στις πανελλαδικές εξετάσεις, οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη ανάσα στην αγορά με την διοχέτευση κεφαλαίων κίνησης στους μικρομεσαίους, αλλά και φθηνότερα επενδυτικά δάνεια αναμένεται δώσει σύμφωνα με επιχειρηματικούς παράγοντες το νέο ταμείο ΤΕΠΙΧ 3 οι βασικές παράμετροι του οποίου παρουσιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα από το υπουργείο Οικονομικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολικό «λίφτινγκ» βρίσκεται προ των πυλών στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά, το οποίο θα βελτιώσει θεαματικά την αστική εικόνα της πόλης και θα δώσει νέα αναπτυξιακή ώθηση στην Πειραϊκή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα Thessaly Evros Pass 2024 για χρηματοδότηση διακοπών στην Θεσσαλία και Έβρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Άρβη, του Δήμου Βιάννου στην Κρήτη, το μεσημέρι του Σαββάτου (1/6).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντική μείωση στο 2,3% παρουσίασε στην Ελλάδα ο εναρμονισμένος πληθωρισμός τον Μάιο, από 3,2% τον Απρίλιο, δηλαδή στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Σεπτέμβριο 2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλωσόρισμα ενός κουταβιού στο σπίτι σας είναι κάτι υπέροχο και συναρπαστικό. Αλλάζει όλη τη ζωή σας προς το καλύτερο και σας φέρνει απίστευτη χαρά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos