Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 - Psts.gr

Με αφορμή την επίσκεψη της διακεκριμένης ιστορικού, ομότιμης καθηγήτριας ιστορίας του Ε.Κ.Π.Α. κας Μαρίας Ευθυμίου στην Πάρο όπου και έδωσε διάλεξη για θέματα της ιστορίας του νεότερου Ελληνισμού, το psts.gr συνομίλησε μαζί της υποβάλλοντας ερωτήματα που επικεντρώνονται στις Κυκλάδες, στην Πάρο και στους κατοίκους της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θριαμβευτική επικράτηση της Μαρίν Λε Πεν στις βουλευτικές εκλογές της Γαλλίας δείχνουν τα πρώτα επίσημα exit polls. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Εμανουέλ Μακρόν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένας είναι ο top προορισμός για να απολαύσει κανείς τα πιο φρέσκα, τα πιο ποιοτικά και πεντανόστιμα ψαροεδέσματα στη Νάουσα: Να βρεθεί στο γραφικό λιμανάκι και να επισκεφτεί το εστιατόριο «Σιγή Ιχθύος»!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανηγύρισε ο Ενοριακός Ι.Ν. Αγ. Αποστόλων στις Καμάρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου, στο πλαίσιο υποχρέωσης του για την «Παροχή υπηρεσιών για τη ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών», εξασφάλισε έγκαιρα την ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών του νησιού μας, για το έτος 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής (30/6) και στη Σταμάτα Διονύσου σε δασική έκταση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 3 – 7 – 2024 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας προσκαλούμε την02-07-2024 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 09:00Π.Μ. σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Νάουσας, στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα εγκαίνια της πρωτοβουλίας της ΚοινΣΕπ Καλλονή «Προς μία πιο βιώσιμη Τήνο με μηδενικά πλαστικά απόβλητα» έγιναν στις 26 Ιουνίου με την παρουσία επιχειρήσεων, κατοίκων και των Τοπικών Αρχών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής βρέθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Στέφανο Γκίκα και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο κ. Γεώργιο Αλεξανδράκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos