Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 - Psts.gr

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό με 89-84 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στους τελικούς της Basket League και κάνοντας το μπρέικ στο ΟΑΚΑ, πήρε προβάδισμα για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Περίπου στις 21:00 της Κυριακής, θα ανακοινωθεί η πρώτη ασφαλής εκτίμηση από το ΥΠΕΣ - Σε ποιο ποσοστό στοχεύουν τα κόμματα για να εκλέξουν τουλάχιστον έναν ευρωβουλευτή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα... μάτια την επί τριετία πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο, επέστρεψε από το -3 της πρώτης περιόδου και προηγήθηκε λίγο πριν τη λήξη του ημιτελικού, «λύγισε» όμως στα πέναλτι και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρίτο τρόπαιό του στο Champions League υδατοσφαίρισης ανδρών

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η μετονομασία της Mytilineos σε Metlen διεθνοποίει την εταιρεία ακόμη περισσότερο. Όπως είπε ο Ε. Μυτιληναίος απευθυνόμενος στους μετόχους,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκλήρωση της τριετούς Στρατηγικής Υπεύθυνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2021 – 2023 με αύξηση της επίδοσης κατά 18,2%

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 19:14

Πάρος: 2ο Εργαστήρι μεταξοτυπίας

Ο Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου "Ναϊάς" σας προσκαλεί στο 2ο Εργαστήρι μεταξοτυπίας την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 18:00 στη μαρίνα της Νάουσας. Ελάτε να δημιουργήσουμε τα δικά μας μπλουζάκια με τα νέα σχέδια του ζωγράφου Δημήτρη Σιφναίου. (Είναι τα σχέδια που "βρήκαμε" στο κυνήγι θησαυρού του Δεκεμβρίου).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ταχύτερες μετακινήσεις και μοναδικές τουριστικές εμπειρίες με υδροπλάναδρομολογεί ο νομός Φθιώτιδας, με την απόφαση να προχωρήσει στην απόκτηση πέντε νέων υδάτινων πεδίων στους κόλπους του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Σύρο συνεχίστηκε η περιοδεία του βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας και Γραμματέα Ελλήνων της Διασποράς του κόμματος, Φίλιππου Φόρτωμα, με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αστυνομικοί με δίκυκλα θα περιπολούν στις παραλίες με στόχο την πάταξη της μικροεγκληματικότητας», ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στον Τηλεοπτικό Σταθμό MEGA, στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 18:39

Συλλήψεις σε Μύκονο και Θήρα

Σύλληψη ημεδαπού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos