Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr
Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 16:19

θαλάσσιες διακομιδές από Μύκονο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μαρία Σολωμού ανέβασε στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές της στο νησί των Κυκλάδων.

Κατηγορία LIFESTYLE

Εδώ και μερικές μέρες η Rosie Huntington και ο Jason Statham βρίσκονται στην Ελλάδα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Τώρα που πάνε να ηρεμήσουν τα πράγματα και η διαχείριση της καθημερινότητας θα γίνει ευκολότερη , πρέπει με ηρεμία και σύνεση η δημοτική αρχή να δει κάποια ζητήματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 13:39

Συλλήψεις σε Θήρα και Μύκονο

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 06-09-2024/23.15 στην Πάρο στην περιοχή Σαρακίνικο, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 54χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας του και συγκρούσθηκε με αντίθετα κινούμενο δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 75χρονος ημεδαπός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Προγραμματική Σύμβαση για την Πυροπροστασία υπέγραψαν ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, η διοίκηση του Σταδίου και η Αναπτυξιακή Θεσσαλονίκης, ενώ εκδόθηκε και το Πιστοποιητικό Στατικής Επάρκειας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 88η ΔΕΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7-15 Σεπτεμβρίου με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, εγκαινιάζουν απόψε, στις 7.30 το βράδυ, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γερμανός αντικαγκελάριος, Ρόμπερτ Χάμπεκ. Η φετινή ΔΕΘ, οι πύλες της οποίας ανοίγουν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ξίδι είναι ένας πραγματικός θησαυρός στην κουζίνα μας. Αναβαθμίζει τα πιάτα και κάνει τη μαγειρική πιο εύκολη και απολαυστική.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ξεχώρισε με το λευκό μαγιό της σε σκάφος όπου το γιόρτασε με την παρέα της πριν παντρευτεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos