Σπιτική πίτσα στο λεπτό - Πανεύκολη συνταγή

16 Ιουνίου 2022 13:52

Για όσους αναζητούν μια συνταγή-εγγύηση για πεντανόστιμη αλλά και εύκολη πίτσα, τότε η παρακάτω συνταγή είναι απλά ιδανική.

Αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων, η πίτσα, με άλλη νοστιμιά όταν είναι σπιτική, αποτελεί το τέλειο σνακ για βραδινό στο σπίτι, ιδανική συνοδεία για την αγαπημένη ταινία στην τηλεόραση, αλλά και για τα επιτραπέζια οικογενειακά παιχνίδια.

 

Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν να φτιάξουν σπιτική πίτσα, η παρακάτω συνταγή θα τους ενθουσιάσει, τόσο με την ευκολία της όσο και με το αποτέλεσμα.

Οσο για τα υλικά, είναι ξεκάθαρα προσωπική προτίμηση του καθενός και διαμορφώνονται αναλόγως των προτιμήσεων. Η παρακάτω συνταγή για τα υλικά αποτελεί μια απλή εγγυημένη πρόταση, την οποία μπορείτε να εμπλουτίσετε με λαχανικά ή αλλαντικά.

Υλικά συνταγής για πίτσα στο λεπτό

Υλικά για τη ζύμη
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
180 ml φρέσκο γάλα
20 ml ελαιόλαδο
5 γρ. αλάτι

Υλικά για την γέμιση
2 κ.σ. πέστο βασιλικού
150 γρ. μοτσαρέλα Arla
150 γρ. Pasta Gratinar Arla
Συνταγή για πίτσα στο λεπτό
Στον κάδο του μίξερ, με τον γάντζο, ρίχνουμε όλα τα υλικά για το ζυμάρι και τα ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει ένα ελαστικό ζυμάρι.

Στη συνέχεια, αφαιρούμε το ζυμάρι μας από τον κάδο και το ανοίγουμε στο επιθυμητό σχήμα και πάχος πάνω σε ένα αντικολλητικό χαρτί. Απλώνουμε από πάνω το πέστο με ένα κουτάλι. Αμέσως μετά, απλώνουμε τα τυριά μας.

 Τέλος, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 μέχρι να γκρατιναριστούν τα τυριά μας.

{https://www.youtube.com/watch?v=CVAh1aXNh4Q}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos