Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 - Psts.gr

Σημαντικά βελτιωμένη και με σταθερή ανοδική πορεία είναι η διακίνηση επιβατών (+) 140,6%, ενώ και οι αφίξεις από το εξωτερικό παρουσιάζουν αύξηση (+) 146,8% τον Ιούλιο του 2021 σε σχέση με τον Ιούλιο του 2020, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που καταγράφονται από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 17 Αυγούστου 2021 (ώρα 15:00).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά Κερατέα: H ρίψη νερού απο ενάερια μέσα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ώρα που οι άντρες εγκαταλείπουν τη χώρα με κάθε τρόπο, οι γυναίκες μένουν πίσω, φοβούμενες για τη ζωή τους - Τι μπορεί να σημαίνει η επιστροφή στο καθεστώς των Ταλιμπάν, με βάση αναφορές του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ήδη από το 2001

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκαλεί ΚΥΣΕΑ για τις καταιγιστικές εξελίξεις με την ανάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν, στο Αφγανιστάν.

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοκάρει ο διευθυντής ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης για τον κίνδυνο που καιροφυλακτεί αν δεν εμβολιαστεί ο πληθυσμός της χώρας κατά του κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πτώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα βρέθηκε να επιπλέει νωρίς το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι της Ερμούπολης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οριστικά αναβλήθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας η οποία ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Μήλου για έκτακτη προσέγγιση στον λιμένα Αδάμαντα Μήλου του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΚΝΩΣΣΟΣ ΠΑΛΑΣ'' Ν.Ηρακλείου 46, κατά παρέκκλιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του (Πειραιάς – Ηράκλειο) και ύστερα από τον απόπλου του από τον λιμένα Πειραιά, προκειμένου να αποβιβάσει 69χρονο ασθενή επιβάτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos