Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκαν τα Ψηφιακά Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας – Ψηφιακά ΚΕΠΑ και η ψηφιακή πλατφόρμα «Εθνική Πύλη Αναπηρίας». Πρόκειται για μια σύνθετη και πολυεπίπεδη μεταρρύθμιση που ψηφιοποιεί και απλοποιεί το σύνολο της διαδικασίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα έστειλε το 112 στα κινητά των κατοίκων της δυτικής Ελλάδας, λόγω των προβλέψεων για την κακοκαιρία «Bogdan» που αναμένεται να εμφανιστεί από αύριο Τρίτη (27.9.2022) σε Ιόνιο, Ήπειρο και Δυτική Στερεά, προερχόμενη από την Ιταλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πολύνεκρο ναυάγιο του «ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ» 22 χρόνια πριν χάθηκαν στα παγωμένα νερά της Πάρου 81 συνάνθρωποί μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η καταγραφή των εισπράξεων στον τουρισμό αποτελεί, όπως επανειλημμένα έχει διατυπωθεί, σημαντικό παράγοντα απόδειξης της επιτυχούς πορείας ενός προορισμού. Για το λόγο αυτό παραθέτουμε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον κύκλο εργασιών επιχειρήσεων με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων αθροιστικά στους κλάδους των Καταλυμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίπου το 25% όλων των θανάτων παγκοσμίως ανά έτος σχετίζονται με το περιβάλλον. Μη μεταδοτικά νοσήματα, όπως η ισχαιμική καρδιοπάθεια, τα χρόνια αναπνευστικά νοσήματα και οι νεοπλασίες συνιστούν τα κυριότερα νοσήματα που σχετίζονται με έκθεση σε ανθυγιεινές περιβαλλοντικές συνθήκες. Οι τραυματισμοί, οι αναπνευστικές λοιμώξεις και τα εγκεφαλικά επεισόδια ακολουθούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πάρος δεν ξεχνά οτι την τραγική νύχτα της 26ης Σεπτεμβρίου 2000, 81 αθώες ψυχές χάθηκαν στα νερά του νησιού όταν το πλοίο << Εξπρές Σαμίνα >> ναυάγησε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη πλατεία του Αγίου Νικολάου στην Παροικία στην προτομή του Δημήτρη Μάλαμα το πρωί της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Λιμενάρχη της Πάρου, Δημήτρη Μάλαμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δημόσιο και φορείς το επόμενο διάστημα όπως σε ΔΕΗ, Υπουργείο Μετανάστευσης αλλά και στον τομέα της υγείας. Το Dnews σας παρουσιάζει τις προκηρύξεις.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαδίζουμε προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, κι όμως η κίνηση στο νησί της Πάρου είναι έντονη. Με σύμμαχο τον καλό μέχρι στιγμής καιρό, αρκετοί είναι οι τουρίστες που προτιμούν το νησί για τις Σεπτεμβριάτικες διακοπές τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 14:05

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο

Την 25-09-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 35χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos