Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Σημαντική ανάσα αναμένεται να πάρουν τουλάχιστον 600.000 επαγγελματίες και επιχειρήσεις, εάν υλοποιηθούν τα υπό εξέταση σενάρια της κυβέρνησης για την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 01:49

Συνταγή για αλμυρό σουφλέ κανταΐφι

Συνταγή για αλμυρό σουφλέ κανταΐφι που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βίντεο: H «μάχη» του θρυλικού «Σκοπελίτη» με τους δυνατούς ανέμους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είμαστε από τις λίγες χώρες που αξιοποιήσαμε από κοινού τις κρίσεις, έτσι ώστε να χτίσουμε πιο γερά θεμέλια στην ελληνική οικονομία» ανέφερε ο ΥΠΟΙΚ σε κομματική εκδήλωση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ζει εδώ και χρόνια στις ΗΠΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει για ακόμη μία φορά πάρτι, αναγκάζοντας τους αντιπάλους του να τον παρακολουθούν αφού δεν υπήρχε τρόπος να τον σταματήσουν, όπως δείχνουν και οι 41 πόντοι που σκόραρε, η Ελλάδα νίκησε με 99-79 την Ουκρανία, έκανε το 4×4 στον όμιλό της και συνεχίζει με στόχο να φτάσει ως το τέλος του Eurobasket.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Κανονικά θα εκτελούνται μετά τις 7:00 το απόγευμα τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν το πρωί κυρίως στα δρομολόγια για τις Κυκλάδες, αφού τα περισσότερα πλοία δεν αναχώρησαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα πρωτοφανές θέαμα αντίκρισαν οδηγοί στη Χαλκίδα. Νύφη και καλεσμένοι έκλεισαν τον δρόμο στην Παλιά Γέφυρα χορεύοντας στη μέση του δρόμου με διαπασών μουσική και με τους οδηγούς να αναγκάζονται να περιμένουν υπομονετικά να τελειώσουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο θεσμός του προσωπικού γιατρού μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας καθώς έχουν ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια οι εγγραφές των πολιτών. Όσοι... καθυστερήσουν όμως θα αντιμετωπίσουν τα «πέναλτι» στα φαρμακεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από 3-5 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε τη Σίκινο και τη Σέριφο ο Νίκος Συρμαλένιος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos