Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος επισκέφθηκε, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, τους χώρους που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Σαντορίνης από 12/10/2024 έως 20/10/2024 η 68η εθελοντική αιμοδοσία, συνομίλησε και συνεχάρη τους συντελεστές της διοργάνωσης, το κλιμάκιο της αιμοδοσίας του νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία” καθώς και τους αιμοδότες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συναρπαστική ιστορία της πιο μεγάλης κυρίας της ελληνικής ναυτιλίας που «έφυγε» σε ηλικία 97 χρόνων - Οι αθόρυβες ευεργεσίες, η λιτή ζωή και η αμύθητη περιουσία μιας Κεφαλονίτισσας με παππού αγωνιστή του ’21 που μισούσε... «τα διευθυντιλίκια» Μηνάς Τσαμόπουλος Γιώργος Καραγιάννης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί για τους ταξιδιώτες της νέας γενιάς;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Rachel μια έμπειρη influencer και solo traveller έχει ταξιδέψει σε ένα σωρό χώρες και εξηγεί γιατί η Σαντορίνη την ξενέρωσε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε η παρακάτω διακομιδή ασθενή, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θήρας από τον ναυτικό πράκτορα ενός Κ/Ζ πλοίου σημαίας Μάλτας, ότι ένας 75χρονος αλλοδαπός επιβάτης έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos