×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 - Psts.gr
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 23:36

Πάρος: Πυρκαγιά στο Punda Beach

Φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε γύρω στις 19:30 σήμερα το απόγευμα 14 Νοεμβρίου σε αποθήκη που βρίσκεται δίπλα στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Punda Beach (στο πάρκινγκ) στην περιοχή Μάρπησσα Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακολουθήστε το βίντεο...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κυρίες και κύριοι, το 3ο ετήσιο Συνέδριο «Labor and Insurance» του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, στο οποίο έχω την τιμή και την χαρά να συμμετέχω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, λαμβάνει χώρα σε μια κρίσιμη καμπή για τη χώρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη ενός (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σύρο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 17:16

Διακομιδή από Μύκονο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε χθες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Συντονιστικό των φορέων Πάρου - Αντιπάρου για τη υγεία θα συνεδριάσει την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013. Ακολουθεί η πρόσκληση και τα θέματα που θα συζητηθούν:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γεώργιου Πουσσαίου με θέμα τη λειτουργία των καταστημάτων στις Κυκλάδες τις Κυριακές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγώνα δρόμου για να υπερβεί τις εσωτερικές διαφωνίες και το «αντάρτικο» κάποιων «γαλάζιων» και «πράσινων» βουλευτών, οι οποίοι «απειλούν» με καταψήφιση του νόμου για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, κάνει η κυβέρνηση επιδιώκοντας να μη δοθεί παράταση στην εκκρεμότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 11:38

Ομηρεία διαρκείας στα πανεπιστήμια

Σε πλήρες αδιέξοδο οδηγούνται το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Πανεπιστήμιο Αθηνών εξαιτίας της συνεχιζόμενης απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων, καθώς, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τα δύο ιδρύματα δεν πρόκειται να επαναλειτουργήσουν πριν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεµιέρα σήµερα για τη νέα ταινία του 80χρονου σκηνοθέτη και το δράµα του Γιώργου Τσεµπερόπουλου, τοποθετηµένο στη δοκιµαζόµενη ιδεολογικά Ελλάδα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos