×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 - Psts.gr

Το βίντεο διάρκειας 22 λεπτών προβλήθηκε στο 16ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Νέους που διεξάγεται στον Πύργο Ηλείας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υλοποιώντας την απόφαση του Δημοψηφίσματος της 16ης Φεβρουαρίου, σας γνωστοποιούμε ότι η ΚΤΕΛ Πάρου Α.Ε. θα συμμετάσχει στην απεργία της 26ης Φεβρουαρίου 2014.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από τις σχετικές διαβουλεύσεις του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη με τη Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου, ικανοποιήθηκε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 15:13

Ευχαριστίες ΑΟ Πάρου

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Πάρου ευχαριστούν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 15:01

Ανακοίνωση Ε.Σ Πάρου

Συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως  το διοικητικό συμβούλιο του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου  και  συζήτησε το μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης που αφορούσε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Φεβρουαρίου 2014 τα πρωταθλήματα βόλεϊ Κυκλάδων. Ακολουθεί το πρόγραμμα των παιχνιδιών.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Την απόφαση να ξεκαθαρίσει ο ίδιος -με σειρά δημόσιων παρεμβάσεών του- το τοπίο σε ό,τι αφορά τις υποψηφιότητες που θα υποστηρίξει η ΝΔ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 12:02

Λαθρεμπόριο 4,5 εκατ. λίτρων ντίζελ

Περισσότερα από 4,5 εκατ. λίτρα ναυτιλιακού diesel είχε διαθέσει παράνομα στην αγορά κύκλωμα λαθρεμπόρων, στο οποίο κεντρικό ρόλο κατηγορείται ότι είχε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας εμπορίας πετρελαιοειδών ΕΤΕΚΑ και πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, ο 44χρονος Γιώργος Σπανός.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακά εφέ στη «Φωτιά πάνω από την Πομπηία», ναυάγιο στην Ισλανδία στο «The deep» και θριαμβευτικό φινάλε για τον Λαρς Φον Τρίερ στο «Nymphomaniac Vol. II»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos