Πέμπτη, 28 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Σε μέρες και εποχές μεγάλης φτώχειας σπουδαίων στις πράξεις και τα έργα της "Τοπικής μας Κοινωνίας" ανθρώπων έφυγε από κοντά μας πλήρης ημερών ο Αναστάσης Κυλάκος.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Το Εκκλ. Συμβούλιο του Ι. Ενορ. Ναού Παμμ. Ταξιαρχών Παροικίας, η Ερανική Επιτροπή και ο Σύλλογος Φίλων του Παραδοσιακού Οικισμού της πόλης, θα πραγματοποιήσουν το διήμερο 6 & 7 Ιουνίου 2015 εκδηλώσεις για την αποπεράτωση των εργασιών στερέωσης και ανακαίνισης, των παρεκκλησίων Αγ. Κων/νου και Ευαγγελισμού του Κάστρου της Παροικιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώνουμε ότι ο σύλλογός μας παρακολούθησε τη συζήτηση που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27/5/2015 και ώρα 21:00 με θέμα την κατάργηση των ευνοϊκών συντελεστών του ΦΠΑ στα νησιά, ύστερα από την πρόσκληση που λάβαμε από τον Δήμαρχο κ. Μάρκο Κωβαίο και τον Έπαρχο κ. Κων/νο Μπιζά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκαν 28 Μαΐου 2015 οι εκλογές του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου με μεγάλη συμμετοχή των μελών του. Από τα 209 ταμειακώς εντάξει μέλη, ψήφισαν τα 166,με 164 έγκυρα ψηφοδέλτια.
Παραθέτουμε παρακάτω τα αποτελέσματα των εκλεγέντων του Διοικητικού Συμβουλίου κατά σειρά σταυρών:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 στην αίθουσα του Αρχιλόχου στην Παροικία Πάρου, μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης του Ομίλου διεξήχθησαν αρχαιρεσίες για την εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟΠ από τις οποίες εκλέχθηκαν με σειρά λαμβανομένων σταυρών οι παρακάτω:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πολύ σκληρές εκφράσεις ο Περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος απάντησε σήμερα σε όσους λοιδορούν τον αγώνα της τοπικής κοινωνίας και των παραγωγικών τάξεών της, προκειμένου να αποτρέψουν την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το θέμα της αύξησης των συντελεστών του Φ.Π.Α. είναι πάρα πολύ σημαντικό και ζωτικής σημασίας για τα νησιά μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού, σας προσκαλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 στις 19:00, έξω από το Δημαρχείο, κατά της μεθοδευμένης αύξησης των συντελεστών ΦΠΑ, καθώς και της επιβολής πρόσθετων φόρων σε είδη ένδυσης, υπόδησης κ.α..

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο 18χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων και διασφαλίστηκε η σωματική του ακεραιότητα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την πρώτη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, στις 2 Μαρτίου 2015, η οποία άνοιξε τον δρόμο ουσιαστικής και καταλυτικής παρέμβασης της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης, στην προσπάθεια επίλυσης του φλέγοντος προβλήματος της στελέχωσης των δομών υγείας στα μικρά νησιά του Αιγαίου, μέσω παροχής κινήτρων σε επικουρικούς γιατρούς, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμπλήρωσε την αρχική της παρέμβαση με απόφαση που αφορά και αγροτικούς γιατρούς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos