Σάββατο, 01 Αυγούστου 2015 - Psts.gr

Στις 31-07-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου δυο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 27 ετών, γιατί λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής και εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 01 Αυγούστου 2015 15:45

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 04/8/2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατόπιν συζητήσεων και επαφών των εκπροσώπων των Δ.Σ. του Α.Ο. Πάρου και του Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα και στα πλαίσια της προσπάθειας δημιουργίας μιας ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας στην Πάρο, αποφασίσαμε για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2015-2016 την κοινή κάθοδο των ομάδων μας στο πρωτάθλημα Κυκλάδων υπό τη σκέπη του Α.Ο. Πάρου, ενώ παράλληλα θα προχωρούν οι διαδικασίες για την «μία» ομάδα με νέο καταστατικό και νέο όνομα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αντιπάρου την 31-07-2015 έγινε αναφορά από Δημοτικό Σύμβουλο της μειοψηφίας, στο θέμα της ακύρωσης της Κανονιστικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, που αφορούσε, τις Άδειες Χρήσης και Λειτουργίας των Μουσικών Οργάνων. Η απάντηση που εδόθη από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, ήταν ότι η δεν επηρεάζεται η έκδοση των Αδειών, από την ακύρωση της Κανονιστικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η 6η και τελευταία μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας νέων κλάσης 470 στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με το νέο Πρόγραμμα Ελλάδα – Κύπρος, εννιά παραμεθόριοι νομοί στην Ελλάδα -μεταξύ των οποίων οι δύο νομοί της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου- θα δουν να υλοποιούνται δράσεις που θα στηρίξουν την τοπική οικονομία και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο νέα έργα στο νησί της Μυκόνου συμπεριελήφθησαν στο Τεχνικό Πρόγραμμα Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων, έτους 2015, με απόφαση που έλαβε το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, στην συνεδρίαση της 28ης Ιουλίου 2015.
Πρόκειται για τα έργα "Αποπεράτωση Κλειστού Γυμναστηρίου ν. Μυκόνου" και "Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού ν. Μυκόνου"

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρ.6 άρθρο 75 ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αντιπροσωπείες των υπουργείων Εργασίας και Υγείας συναντώνται σήμερα, Σάββατο, οι εκπρόσωποι των θεσμών, στο ξενοδοχείο στο οποίο έχουν καταλύσει.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν μπαίνουν στον «Τειρεσία» όσες επιταγές, γραμμάτια και συναλλαγματικές με ημερομηνία λήξης από 20 Ιουλίου - 31 Ιουλίου, εάν εξοφληθούν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου, όπως προβλέπει νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos