Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

 Αναταράξεις προβλέπεται να προκαλέσει στο τοπικό πολιτικό σκηνικό της Πάρου, η αποχώρηση δύο δημοτικών συμβούλων από τη δημοτική παράταξη με την οποία είχαν εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές (2014) και η προσχώρησή τους σε άλλη παράταξη στις επερχόμενες σε έναν περίπου χρόνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για μια ακόμη φορά, ανάμεσα σε τόσες άλλες, ένα θέμα που ανέδειξε το psts.gr έγινε πανελλήνιο καθώς προβλήθηκε από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 7 ιστιοδρομίες στα optimist και 8 στα laser 4.7 oλοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης για το 2018 όπου διοργανώθηκε στην Άνδρο στις 23 με 25 Μαρτίου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην κατεδάφιση παράνομων καταστημάτων που βρίσκονται λίγο πριν από την είσοδο του Nammos στην Ψαρρού προχώρησαν οι αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτος στη σφαιροβολία στη β΄ φάση των σχολικών αγώνων που έγιναν στον Άγιο Κοσμά αναδείχτηκε ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο με επίδοση 14.93 βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ (13.90 από το Κϋπελλο Ρίψεων στη Θεσσαλονίκη μόλις πριν από 20 μέρες)

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Αυξημένο σήμερα το στοιχηματικό ενδιαφέρον, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα είναι στις... επάλξεις, ενώ δράση μετά από καιρό έχουμε και στη Σούπερλιγκ. Πέντε παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, τέσσερις προτάσεις προκύπτουν από το κουπόνι πάμε στοίχημα του ποδοσφαίρου και μία ακόμη από το μπάσκετ!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Θετικά μηνύματα καταγράφονται στη ζήτηση των Ελλήνων εκδρομέων για ταξίδια την εφετινή περίοδο του Πάσχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση που αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου ένας 58χρονος κρατούσε αιχμάλωτα δύο ξαδέλφια του επί 8 μήνες, αποσπώντας 81.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η καταστροφή του κινεζικού διαστημικού σταθμού στη γήινη ατμόσφαιρα και η πτώση τυχόν τμημάτων του στη Γη θα συμβεί μεταξύ της νύχτας του Σαββάτου 31 Μαρτίου και αργά του απογεύματος της Κυριακής 1 Απριλίου (σε ώρα GMT).

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos