Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Η Αναστασία Γιουσέφ βρήκε τον δικό της παπαγάλο και μας τον παρουσιάζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο μέσα από το Instagram και τα συνεχόμενα stories που γίνονται μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζει πενήντα χρόνια στις ΗΠΑ, έχει διδάξει στα πλέον θρυλικά πανεπιστήμια, είναι ο κορυφαίος θεωρητικός σε θέματα computer science και «πατέρας» της αλγοριθμικής θεωρίας των παιγνίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τροπολογία του Τάκη Θεοδωρικάκου που δίνει τη δυνατότητα στα καταστήματα εστίασης να αναπτύξουν τα τραπεζοκαθίσματά τους σε κοινόχρηστους χώρους, έχει κατατεθεί στη Βουλή και πρόκειται να ψηφισθεί από την ολομέλεια την Παρασκευή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αμερικανική εταιρεία Moderna, που έχει ανακοινώσει ενθαρρυντικά αποτελέσματα για το πειραματικό εμβόλιό της για τον κορωνοϊό, κάλεσε τις ευρωπαϊκές χώρες να κάνουν γρήγορα τις παραγγελίες τους, γιατί η καθυστέρηση στις παραδόσεις θα κυμαίνεται «από 6 έως 9 μήνες».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης 19 Μαϊου, προβλήθηκε εκθειαστικά το νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγγραφα ντοκουμέντα αποδεικνύουν ότι ο δήμος Αθηναίων έχει καταβάλει εδώ και οκτώ ημέρες τα €800 στον

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Mi-8 συνετρίβη κοντά στη Μόσχα, όπως ανέφερε μια πηγή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τα συναρμόδια Υπουργεία για την παραχώρηση απλής χρήσης της παραλίας της Φτελιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διπλό τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (2130) που μοίραζε πάνω από 5,6 εκατομμύρια ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας κερδών (5+1).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ μεγάλο παραμένει το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά την πρόθεση ψήφου των πολιτών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos