Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 - Psts.gr

Άφωνοι έμειναν οι υπεύθυνοι διαχείρισης του λιμανιού της Μασσαλίας στη θέα ενός τάνκερ που έπεσε πάνω σε κυματοθραύστη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σχέδιο για τη νέα Ανατολική Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, ή αλλιώς το Flyover, που περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός εντελώς νέου, εναέριου αυτοκινητοδρόμου, ο οποίος θα «πετάει» πάνω από

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχορήγηση - «ανάσα» θα δοθεί στους δήμους που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου και του υφ. Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Πάρος πλέον είναι το πρώτο νησί στην Ελλάδα που έχει δύο σταθμούς συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων ολοκληρωμένους και λειτουργικούς!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι γνωρίζεις για τη Νόμιμη Στοιχηματική championsbet ;

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Δωδ/σου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το « Πρόγραμμα Πρώιμης Συγκομιδής οινοποιήσιμων αμπελώνων περιόδου 2019–2020». Το Πρόγραμμα εφαρμόζεται σύμφωνα µε την αριθµ. 1600/163029 /22-06-2020 Υπουργική Απόφαση .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. δια του υπουργού Γ. Πλακιωτάκη, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις εφοπλιστών και ασφαλιστικών εταιρειών, κατάργησε την Δημόσια Αρχή Λιμένων που είχε ιδρυθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Προτεραιότητά μας η υγεία σας» το μήνυμα των ρομπότ

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Από 1η Ιουλίου «ανοίγει» ο τουρισμός στην Ελλάδα καθώς θα επιτρέπονται οι διεθνείς αφίξεις σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μισό εκατομμύριο πολίτες συνέρρευσαν χθες στις παραλίες του Μπόρνμουθ, κατά την πιο ζεστή ημέρα του χρόνου με το θερμόμετρο στο Λονδίνο να δείχνει 33,3 βαθμούς Κελσίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos