Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 - Psts.gr

Βαριά «καμπάνα» για τις εικόνες συνωστισμού σε γνωστό μπιτς μπαρ στην παραλία της Φτελιάς - Επιβλήθηκε λουκέτο 60 ημερών και πρόστιμο 20.000 ευρώ - Πλήθος κόσμου... χωρίς αποστάσεις και στα μπαράκια στη Χώρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πλήρωση 167 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 20 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαρωτικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό πραγματοποιούν από χθες μικτά κλιμάκια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, της Πολιτικής Προστασίας και της ΕΛ.ΑΣ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατόπιν της δημοσίευσης του προγράμματος Προκαταρκτικών Εξετάσεων, στις οποίες θα υποβληθούν οι υποψήφιοι/ες προς πρόσληψη Συνοριακοί Φύλακες στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για τον περιορισμό και την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, από την ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνεται ότι οι εξεταζόμενοι υποψήφιοι/ες θα πρέπει:

 Να χρησιμοποιούν προστατευτική μάσκα και γάντια, καθ’ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων, με εξαίρεση το χρονικό διάστημα υλοποίησης των επιμέρους αγωνισμάτων.
Να αποφεύγουν το συνωστισμό, κατά το χρόνο αναμονής.
Να μη συνοδεύονται από έτερο πρόσωπο και τυχόν πρόσωπα που έχουν αναλάβει τη μετακίνησή τους, να τους αναμένουν σε άλλα σημεία, όπου επίσης θα πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.
Επιπλέον, ο υποψήφιος/α, προκειμένου να γίνει δεκτός/ή για αθλητική εξέταση, θα πρέπει να έχει εφοδιασθεί με Ιατρική Βεβαίωση, που να έχει εκδοθεί το τελευταίο δεκαήμερο (10) πριν την ημερομηνία που θα υποβληθεί στις αθλητικές δοκιμασίες, με σφραγίδα και υπογραφή ιατρού, ο/η οποίος/α έχει πραγματοποιήσει την κλινική εξέταση του/ης υποψηφίου/ας για COVID-19, σύμφωνα με τις Οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και των εξεταζομένων.

Επισημαίνεται ότι, οι βεβαιώσεις αυτές μπορούν να έχουν εκδοθεί από νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή ιατρό του δημοσίου ή και από ιδιώτη γιατρό. Η Ιατρική Βεβαίωση για COVID-19 μπορεί να έχει εκδοθεί από ιατρό με ειδικότητα γενικού ιατρού, παθολόγου, καρδιολόγου, πνευμονολόγου και λοιπών συναφών παθολογικών ειδικοτήτων. Τα ως άνω έντυπα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στο ειδικό πεδίο ενημέρωσης «Αθλητισμός & COVID 19» και στην ενότητα «Υποψήφιοι πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ, τις στρατιωτικές σχολές κ.α.» https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports.

aftodioikisi.gr

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις ράγες της υλοποίησης τροχοδρομεί το πρόγραμμα «Τουρισμός για Ολους», που δρομολογεί το υπουργείο Τουρισμού στο πλαίσιο ανάταξης του εσωτερικού τουρισμού αλλά και στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε σε διά περιφοράς τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα την 10η του μηνός Ιουνίου του έτους 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00, για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Παρασκευή, 05/06/2020, πραγματοποιήθηκαν εκλογές στην ΚΤΕΛ Πάρου Α.Ε. για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Ιουνίου, ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, παρουσία της Γενικής Γραμματέα Αιγαίου, Χριστιάννας Καλογήρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχει το καλλιτεχνικό άγγιγμα του Μίδα! Όποιο τραγούδι δημιουργεί και ερμηνεύει «απογειώνεται», γίνεται hit και κατακτά τις καρδιές του κόσμου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα ακραίο, ξαφνικό καιρικό φαινόμενο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 5 Μαϊου, ήρθε αντιμέτωπο το νησί της Πάρου. Έντονη σκόνη με τη μορφή αμμοθύελλας, σηκώθηκε ξαφνικά από σφοδρότατο άνεμο στην Παροικία με αποτέλεσμα να ξηλωθεί ότι ο τρελός αέρα έβρισκε στο διάβα του!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos