Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Ποιος δεν θέλει να ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον; Αυτή τη δυνατότητα μας προσφέρει ο αστρολογικός χάρτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Νικηφόρος συνεχίζει να φέρνει στα άκρα την Ασημίνα, με όπλο του τον μικρό Σέργιο. Η Ασημίνα και η Δρόσω περιμένουν με ανυπομονησία τη μέρα που θα κρατήσουν τον μικρό Σέργιο, όμως ο Νικηφόρος έχει άλλα σχέδια.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μέχρι στιγμής, ανταπόκριση φαίνεται να λαμβάνει το μέτρο των αυτοδιαγνωστικών τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού, από τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εισπνεόμενη βουδεσονίδη φαίνεται να μειώνει την πιθανότητα ανάγκης επείγουσας ιατρικής περίθαλψης, τονίζει με ανάρτησή του στο Facebook ο Ηλίας Μόσιαλος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου το απόγευμα της Δευτέρας 12 Απριλίου, παρενέβη παίρνοντας το λόγο η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Πάρου κα. Μαρία Κουτσονικολή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου το απόγευμα της Δευτέρας 12 Απριλίου, ο Δήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος ανακοίνωσε ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο οποίος θα συνοδεύεται από υπηρεσιακούς Διοικητές του Αστυνομικού Σώματος, θα επισκεφθεί την Πάρο την Παρασκευή 16 Απριλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Σύρο βρέθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου «Βαρδάκειο & Πρώιο» και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή κ. Μιχάλη Ζουλουφό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσία και

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Δευτέρα 19 Απριλίου αναμένονται να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο Johnson & Johnson, όπως ανακοίνωσε ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αμοργό βρίσκεται ειδικό συνεργείο της εταιρείας G.SAMARAS S.A. για την εγκατάσταση παραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσης στο Κέντρο Υγείας Αμοργού. Πρόκειται για δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΗΣ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos