Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Υπενθυμίζεται ότι ομάδα πολιτών που αυτοαποκαλούνται «θεματοφύλακες του συντάγματος» βρέθηκαν εκεί για να συμπαρασταθούν στη μητέρα ενός μαθητή του σχολείου, η οποία απαιτούσε να μπει ο γιος της για μάθημα χωρίς να έχει υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες και αυτή την εβδομάδα. Διαβάστε τι θα συμβεί την Πέμπτη 15 Απριλίου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ένα έργο που αποτελούσε αίτημα των κατοίκων της περιοχής, υλοποιήθηκε από την Δημοτική Κοινότητα Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο των επαφών με υπηρεσιακούς φορείς, η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού συναντήθηκε την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 στα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων στην Πλάκα με τον Διευθυντή κ. Δημήτριο Αθανασούλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών µας, εδώ και ένα χρόνο, για μέτρα κατά της πανδηµίας και προστασίας της υγείας των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού µας, φέραμε το θέμα προς συζήτηση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για δραματική κλιμάκωση της έντασης, στα σύνορα Ουκρανίας – Ρωσίας, που θα μπορούσε να προκαλέσει πολεμική σύγκρουση, κάνει λόγο ο βρετανός δημοσιογράφος και κινηματογραφιστής Γκράχαμ Φίλιπς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρώτο ηλεκτρικό τετράτροχο ποδήλατο στην Ελλάδα κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου στην Κοζάνη από τον 52χρόνο ηλεκτρολόγο μηχανικό Δημήτρη Γκλούμπο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τι ισχύει σήμερα με τις συμβάσεις και τι ανέφερε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η περιπέτεια της υγείας της που την οδήγησε για πολλές μέρες στο νοσοκομείο, έχει τελειώσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγίες σχετικά με τη διευκόλυνση του εμβολιασμού των εργαζομένων κατά του κορονοϊού παρέχει εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Εργασίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos