Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021 - Psts.gr

Προς ενίσχυση των δυνάμεων που επιχειρούν στο νησί έφθασαν λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Δευτέρας 28/6 στην Πάρο από τον Πειραιά με το πλοίο Blue Star Patmos, 5 υδροφόρα οχήματα, 1 όχημα μεταφοράς προσωπικού και και κλιμάκιο ανδρών αποτελούμενο από 27 πυροσβέστες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελλάδα ψηφίζουν φέτος οι πλούσιοι και διάσημοι, που έσπευσαν να εκμεταλλευθούν την ευκαιρία με την επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρα μας, ρίχνοντας άγκυρα με τα σούπερ γιοτ τους σε μαρίνες και γραφικά νησιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο ματς στους  «16» του Euro 2020 και 3-3 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για φονικό νέο κύμα του κορωνοϊού προειδοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας – Αυξάνονται οι θάνατοι στην ανατολική Ασία – Φόβοι για την εξάπλωση της μετάλλαξης στην Ευρώπη λόγω του τουρισμού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 στις 16:00μμ στο Δημοτικό σφαγείο Αιγιάλης θα πραγματοποιηθεί πλειστηριασμός για την εκποίηση ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Σέριφο βρέθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, πραγματοποιώντας συναντήσεις με τοπικούς φορείς του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λίγο πριν πέσει το βράδυ της Δευτέρας 28 Ιουνίου και μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες ισχυρών πυροσβεστικών μέσων, η μεγάλη πυρκαγιά που μαινόταν για πάνω από μιάμιση μέρα στην Πάρο φαίνεται πως τέθηκε τελικά υπό έλεγχο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων του 24ώρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 362, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκληρή «μάχη» μέσα στις φλόγες της πύρινης κόλασης με τα πολλά μέτωπα, δίνει αυτή τη στιγμή το σύνολο των ισχυρών εναέριων και χερσαίων πυροσβεστικών μέσων που βρίσκονται στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos