Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Κι όμως, ο Πέτρος Βρουλάκης επιστρέφει στη σειρά Σασμός, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή. Ο θάνατος αυτός συγκλόνισε τους τηλεθεατές, οι οποίοι έσπευσαν να ξεσπάσουν στα social media, εκφράζοντας τα παράπονά τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 00:21

Θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παναγής Γαλιατσάτος εκτίμησε πως η πανδημία θα έχει τελειώσει σε 6-8 μήνες με μάσκες, τεστ και εμβόλια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του 5χρονου Ραγιάν στο Μαρόκο καθώς το αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό από το πηγάδι που βρισκόταν επί 5 μέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρόεδρος του ΑΟ Πάρου μίλησε για το μέλλον της ομάδας. Ευχαρίστησε έναν-έναν ξεχωριστά τους ανθρώπους που βοηθούν στη διοίκηση και αναφέρθηκε στην συνεργασία μεταξύ των Παριανών ομάδων, ενώ ξεκαθάρισε πως αν του χρόνου δεν διεξαχθεί πρωτάθλημα Κ18 και δεν υπάρξει άλλη συνεργασία, τότε ο ΑΟ Πάρου θα κατεβάσει ομάδα στο ανδρικό πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 04-02-2022 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 21χρονος αλλοδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι κατείχε στο σπίτι του κοκαΐνη βάρους 30 γραμμ. και μια ζυγαριά ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον προέκυψε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 04-02-2022 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 38, 53 και 54 ετών οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2022 17:53

Στοίχημα: Με το κίνητρο της Σεντ Ετιέν

Ανεβασμένοι είναι οι ρυθμοί στο κουπόνι του Σαββάτου (05/02), που περιλαμβάνει πληθώρα αγώνων σε εμπορικά πρωταθλήματα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυνατές μονομαχίες περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι. Από τα πολλά γκολ στο Μόναχο έως την απόδοση της Λάτσιο στη Φλωρεντία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Να ενώσουμε δυνάμεις για να μπει τέλος στο χουλιγκανισμό μέσα και έξω από τα γήπεδα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos