Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πολυπόθητη απελευθέρωση με ορόσημο την Πρωτομαγιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Το εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου «δείχνει» στον Νίκο Παπά για τους χειρισμούς του στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών η Εισαγγελέας του Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδηλίνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαμπρός ήταν ο εορτασμός της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής στην Πάρο την Παρασκευή 29 Απριλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλα ανατρέπονται, στα επόμενα επεισόδια (133-136), της σειράς Σασμός. Τίποτα δε μένει το ίδιο.

Κατηγορία LIFESTYLE

• Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πάρου, πραγματοποιήθηκε συνάντησή του με επαγγελματικούς φορείς του νησιού την Πέμπτη 28 Απριλίου, με θέμα την προσφυγή πολιτών στο ΣτΕ κατά της επέκτασης του νέου αεροδρομίου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 7.463.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ υπενθυμίζεται ότι από την 1η Ιουνίου επεκτείνεται μέχρι 28/2/2023 η ασφαλιστική ικανότητα σε μη μισθωτούς ασφαλισμένους του e-Ε.Φ.Κ.Α. (ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες), εφόσον έχουν καταβάλει εντός του 2021 ή καταβάλλουν εντός του 2022, αναδρομικά για το έτος 2021, το ποσό που αντιστοιχεί στην ετήσια εισφορά για παροχές σε είδος και σε χρήμα, σύμφωνα με την ασφαλιστική κατηγορία την οποία είχαν επιλέξει για το έτος 2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Η 1η του Μάη συμβολίζει τους αγώνες, τις διεκδικήσεις και τις θυσίες των ανθρώπων του μόχθου για ένα καλύτερο και δίκαιο αύριο, πιο ανθρώπινο, ταυτόχρονα όμως μας δείχνει το δρόμο της συλλογικής και ατομικής ευθύνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 15:07

Αμοργός: Εργασίες στο γήπεδο Καταπόλων

Σας γνωρίζουμε ότι από αύριο και για χρονικό διάστημα περίπου μιας εβδομάδας θα εκτελούνται εργασίες σκυροδέτησης στα πλαίσια κατασκευήςτου έργου : ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΩΝ ΑΜΟΡΓΟΥ. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos