Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Στο νησί της Πάρου περνάει τα καλοκαίρια του ο Μιχαήλ Βαρθακούρης και απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο τόσο με με τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη που ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί αλλά και με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σεισμός αισθητός στην Αττική σημειώθηκε στις 22:53.

Η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,5 της κλίμακας Ρίχτερ και είχε επίκεντρο περίπου 5 χλμ. ανατολικά των Βασιλικών στην Εύβοια, σε θαλάσσιο χώρο.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 5 χλμ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, Δευτέρα 26 Αυγούστου του 2024 και ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πάρου, πραγματοποιήθηκε η Παρουσίαση των Εναλλακτικών Σεναρίων της μελέτης Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Τ.Π.Σ.) του Δήμου Πάρου, από πλευράς των Αναδόχων Μελετητών του Έργου «ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΡΟΪΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμοργού, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμοργού και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διοργανώνει το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αμοργού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 19 Νοεμβρίου 2024.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης σχετικά με τις μεγάλες καθυστερήσεις κατά τη διαδικασία ψηφιοποίησηςκαι μεταβίβασης των αρχείων των υποθηκοφυλακείων Ίου και Σερίφου,τα οποία καταργήθηκαν και οι αρμοδιότητες τους αναλήφθηκαν από τα υποκαταστήματα του κτηματολογικού γραφείου Κυκλάδων Θήρας και Μήλου αντίστοιχα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αύριο το απόγευμα στις 6 συγκαλεί την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει ξανά πατέρας καθώς η σύντροφός του, Νάνσυ Κοίλου βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και περιμένει δίδυμα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Την ώρα που 14 δήμοι έχουν κηρυχθεί σε κατάστασης έκτακτης ανάγκης οι περισσότεροι δήμοι των νησιών και των περιφερειακών δήμων αντιμετωπίζουν έντονο ήδη το πρόβλημα της λειψυδρίας, το Υπουργειό Εσωτερικών εκπόνησε ειδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης και η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα και για την Αττική, ο δήμος της Κύθνου έχει αντιμετωπίσει με μια σειρά καλών πρακτικών το πρόβλημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρώτο καλοκαιρινό single που μας «κέρασαν» οι MEΛΙSSES ήταν η «Μοναχική Καρδιά».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοσμήματα χιλιάδων ευρώ, ρολόγια μεγάλης αξίας και χιλιάδες ευρώ σε μετρητά άρπαξαν άγνωστοι από το σπίτι 74χρονου Γάλλου που παραθέρισε στο Σαρακίνικο της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos