Τρίτη, 19 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Τόσκα, δέχτηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στο γραφείο του στην Ρόδο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πρότασή της για τους νέους συντελεστές ΦΠΑ απέστειλε χθες η κυβέρνηση στους εκπροσώπους των δανειστών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντική επιδείνωση των δανείων σε καθυστέρηση καταγράφεται το πρώτο τρίμηνο του 2015, με τα «κόκκινα» δάνεια να παίρνουν και πάλι την ανιούσα ύστερα από μεγάλο διάστημα φθίνουσας πορείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι Candy Crash Saga της εταιρείας King,θα είναι προ-εγκατεστημένο στο λειτουργικό σύστημα Windows 10 της Microsoft μαζί με τα κλασσικά Ναρκαλιευτή και Πασιέντζα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η ΠΓΔΜ βυθίζεται όλο και περισσότερο στο πολιτικό αδιέξοδο και στην πολιτική κρίση, που τροφοδοτούν την ένταση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάθε χαρτί που έχει στη διάθεση της ρίχνει στη μάχη εναντίον του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) η κυβέρνηση του Ιράκ, μετά την κατάληψη της πόλης του Ραμάντι από τους τζιχαντιστές, στέλνοντας για την ανακατάληψή της 3.000 άνδρες της σιιτικής πολιτοφυλακής «Λαϊκή Κινητοποίηση».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos