Σάββατο, 22 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Δείτε αναλυτικά την ψηφοφορία θρίλερ - Εντυπωσίασαν Στεφανία και Έλενα Τσαγκρινού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η όραση δίνει τη δυνατότητα στον άνθρωπο και στα ζώα να αντιλαμβάνονται τη μορφή των αντικειμένων, την εναλλαγή των κινήσεων, τις αποστάσεις και τη διαφοροποίηση των χρωμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με γκολ του Κρμέντσικ στο 90′ ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και είναι κυπελλούχος Ελλάδας για 8η φορά στην ιστορία του.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το 80%-85% πρέπει να φτάσει το ποσοστό ανοσίας για πετάξουμε τις μάσκας, δήλωσε σήμερα ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας στο πανεπιστήμιο Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντική άνοδο αναμένεται να παρουσιάσει η θερμοκρασία το διήμερο Κυριακής και Δευτέρας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων στην  Ελλάδα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.505, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό τις νέες παρατάσεις για τις αεροπορικές οδηγίες προς επιβάτες πτήσεων εξωτερικού και προς επιβάτες πτήσεων εσωτερικού σε νησιωτικούς προορισμούς που έχουν ως στόχο τον περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 21-05-2021 το πρωί συνελήφθη στην Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης, 50χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσικλέτα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos