Παρασκευή, 28 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Πρεμιέρα για τα υπαίθρια θέατρα. Η «Ιστορία χωρίς όνομα», ο θυελλώδης έρωτας της Πηνελόπης Δέλτα και του Ίωνα Δραγούμη,επέστρεψε στη θεατρική σκηνή στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά στις 28 Μαΐου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Η αγάπη σ' ένα χαμόγελο παιδιού, μας ομορφαίνει και γλυκαίνει την ψυχή μας. Σαν μία λάμψη όπως ο φάρος του νησιού, ορίζοντες να ανοίγει στη ζωή μας. Την ευτυχία πάντοτε μεσ' στη ζωή, μας τη χαρίζουν οι μικρές καλές στιγμές μας, μία φιλία, ένα χαμόγελο γλυκό, μια προσμονή, μια σκέψη τρελή σαν σε όνειρό μας"
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κερδίστε μια 4ημερη απόδραση, για 2 άτομα, στο αιγαιοπελαγίτικο Κυκλαδονήσι της Πάρου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως το psts.gr σας είχε ενημερώσει πριν από λίγο καιρό, ένα δημοφιλές παιχνίδι reality γερμανικής παραγωγής, ξεκίνησε να γυρίζεται στην Πάρο σε υπερπολυτελή, χλιδάτη βίλα του νησιού με βασικό concept τα ερωτικά «ταιριάσματα» ανάμεσα 20 παίκτες, άνδρες και γυναίκες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, παρευρέθηκε χθες στην Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Cisco & ONEX Neorion Shipyards με σκοπό τη δημιουργία Διεθνούς Κέντρου Θαλάσσιας Τεχνολογίας και

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι υπαίθριοι πολιτιστικοί χώροι άνοιξαν και το 10ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ» έρχεται να εγκαινιάσει το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ στην απλόχωρη open-air Αποβάθρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το ξέσπασμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, προκάλεσε ερώτηση δημοσιογράφου για το «αντάρτικο», όπως το αποκάλεσαν ορισμένων ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού χαρακτήρα, οι οποίοι φέρονται να καλούν τα μέλη τους να μην πειθαρχούν στις αποφάσεις και να βάζουν κανονικά μουσική στα καταστήματά τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Ν. Αιγαίου - ΟΝΕΧ και CISCO για δημιουργία Διεθνούς Κέντρου Θαλάσσιας Τεχνολογίας & Καινοτομίας, αποτελεί δέσμευση πολυεπίπεδης στήριξης μέσω του Αναπτυξιακού Οργανισμου της ΠΝΑΙ στις εταιρείες που θα εμπλακούν, αλλά το τίμημα και ο λογαριασμός θα σταλούν στο λαό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσιεύτηκε το υπ’ Αριθ. Πρωτ.: 39509 – 27/05/2021 Έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, με τίτλο: “Καταγραφή έργων / ενεργειών φορέων Τ.Α. για την αντιμετώπιση της COVID-19 πανδημίας”.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.32209/24.05.2021 (ΦΕΚ 2192/26.05.2021 τεύχος Β’) το Υπουργείο Εργασίας θέτει υποχρεωτικό το διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωνοϊό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos