Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Μία εκρηκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η -το ίδιο- εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ την περασμένη Παρασκευή.

Κατηγορία LIFESTYLE

Την 13/03/22 μετά από ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της ν. Πάρου και τη διάσωση εκατόν ένα (101) αλλοδαπών από περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν στη δομή φιλοξενίας ΚΕΔ Λέρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διοίκηση του μεγαλύτερου ρωσικού αεροδρόμιου, του Σερεμέτιεβο της Μόσχας, ανακοίνωσε σήμερα πως έχει βγάλει σε υποχρεωτική άδεια το 1/5 του προσωπικού και έχει «παγώσει» τις προσλήψεις εξαιτίας της «βουτιάς» στην επιβατική κίνηση, μετά την επιβολή κυρώσεων από τη Δύση σε βάρος της Ρωσίας για την εισβολή στην Ουκρανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικαιούχοι είναι, όπως και τον Δεκέμβριο, συνταξιούχοι που έχουν ετήσιο ατομικό φορολογητέο εισόδημα φορολογικού έτους 2020 έως 7.200 ευρώ (600 ευρώ μηνιαίως), ετήσιο οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα έως 14.400 ευρώ και η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας του νοικοκυριού δεν υπερβαίνει τα 200.000 ευρώ. Το κόστος υπολογίζεται σε 135 εκατ. ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τις παρελάσεις για τον εορτασμό της επετείου της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου - σχολικού έτους 2021-22.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 8:00 το βράδυ της Δευτέρας στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο (λίγο έξω από τη Χώρα Νάξου), όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις επιπτώσεις της λοίμωξης covid-19 στην καρδιά, αναφέρθηκε ο καθηγητής Παθολογίας, Δ/ντης της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, Κωνσταντίνος Τσιούφης, στην εκδήλωση της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ για τις εξελίξεις που αφορούν στην πανδημία COVID-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για τον 46χρονο Χαράλαμπο Κικίδη από τον Πολύμυλο Κοζάνης, τον 33χρονο Ζήση Αποστολίδη από τα Γρεβενά και τον 36χρονο Κώστα Ορφανίδη με καταγωγή από το χωριό Δήμητρα Γρεβενών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ καλές εμφανίσεις από τον πρωταθλητή της χιονοσανίδας Γιάννη Δούμο, στην Σερβία. Εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν από δύο μετάλλια, ένα αργυρό και ένα χάλκινο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο Μανόλης ανοίγεται σταδιακά την Κλαίρη και της αποκαλύπτει πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος που όλοι αναζητούν, στη σειρά Σασμός. Η ίδια πέφτει από τα σύννεφα, μόλις συνειδητοποιεί πως ο αγαπημένος της κουβαλάει μέσα του κάτι τόσο φρικτό.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos