Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γίνεται η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη η οποία θα προσφέρει στα άτομα με οπτική αναπηρία την υπηρεσία της ακουστικής περιγραφής σε όλους τους αγώνες στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πρώτο σποτάκι ενόψει των εκλογών του Μαΐου δημοσιοποίησε η Νέα Δημοκρατία, προβάλοντας το σύνθημα «Σταθερά, τολμηρά, μπροστά».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδήσεις σχετικά με τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ βγήκαν από το σημερινό Υπουργικό Συμβούλιου. Πότε βγαίνουν τα πρώτα αποτελέσματα από τον μεγάλο διαγωνισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει ο δρόμος για την καταβολή του πριμ παραγωγικότητας σε δημόσιους υπαλλήλους, καθώς ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, παρουσίασαν στο υπουργικό συμβούλιο τα κριτήρια απονομής και τον τρόπο υπολογισμού του συστήματος κινήτρων και ανταμοιβής υπαλλήλων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με δελτίο ΕΜΥ, ισχύει απαγόρευση απόπλου την Τρίτη 28/03/2023. Τα δρομολόγια των πλοίων  θα διαμορφωθούν, ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Δευτέρα, 27 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του επικεφαλής Κώστα Μπιζά καθώς και μελών του συνδυασμού «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα» με το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελλάδα του 2023 είναι μια χώρα που έχει ανακτήσει τη διεθνή αξιοπιστία της, βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και προχωρά σε μια σταθερή ανοδική πορεία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έγινε η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμώντας τη σχέση εμπιστοσύνης που χτίσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, στις 21 Μαΐου θα δώσουμε ξανά μαζί τη μάχη για μία ισχυρή Ελλάδα, με τις Κυκλάδες μας στο επίκεντρο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό. Ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχης για τις Κυκλάδες μας.


Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Πάρο επισκέπτεται σήμερα ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos