Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 - Psts.gr

Στο τοπικό ντέρμπι της Πάρου νικήτρια ομάδα ήταν ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός με σκορ 50-42

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που διεξήχθη την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου πριν την συζήτηση των ημερήσιας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που διεξήχθη την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου πριν την συζήτηση των ημερήσιας διάταξης θεμάτων ο Δήμαρχος κ. Κωβαίος προέβη σε δύο ανακοινώσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εμείς είπαμε να αφήσουμε τις δουλειές τις κακές σκέψεις και ότι μας ταλαιπωρεί και να ανοίξουμε πανιά να ταξιδέψουμε αγκαλιά με την ψυχή μας μέσα από γιορτές και εκδηλώσεις και να ονειρευτούμε μαζί ένα κόσμο καλύτερο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 13:03

17 Νοέμβρη 1973

Μην προσπερνάς και κάνεις πως δεν βλέπεις... Είμαι η ιστορική σου μνήμη...

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από λιμένα Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πολλά χρόνια, στην Ελλάδα υπήρχε το εξής παράδοξο: Η μεταρρύθμιση, ως λέξη, ήταν πολύ συνηθισμένη. Αλλά, ως έννοια, ήταν περίπου «απαγορευμένη»! Ολοι μιλούσαν για «απαραίτητες μεταρρυθμίσεις». Αλλά λίγοι τις τολμούσαν. Κι ακόμα λιγότεροι τις πίστευαν...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραγκωνίζει παλαιότερα μέλη και επιβάλλει τους δικούς της κανόνες... με τις πλάτες του μπαμπά. Αυτές είναι οι κατηγορίες π

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ευθύνη για τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού ομήρου Πίτερ Κάσιγκ αλλά και τουλάχιστον άλλων 15 ανδρών, που φέρονται ότι ήταν μέλη των συριακών ενόπλων δυνάμεων, ανέλαβε σήμερα το Ισλαμικό Κράτος με βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 12:40

Στη δίνη της διαφθοράς η Ευρωζώνη

Η επικεφαλής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία, Μαρίν Λεπέν, έχει τριπλάσια δημοτικότητα από αυτήν του σοσιαλιστή προέδρου της χώρας, Φρανσουά Ολάντ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos