Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 - Psts.gr

Δράστιδα είναι 31χρονη ημεδαπή η οποία συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το απαράδεκτο για τη δημόσια υγεία και καθαριότητα φαινόμενο της απόρριψης μπαζών και σκουπιδιών όπου βολεύει τον κάθε ασυνείδητο, συνεχίζεται στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσκαλούμε τα Μέλη της Τουριστικής Επιτροπής σε συνεδρίαση την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τσίκνισαν για τα καλά σε Πρόδρομο και Λεύκες το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 20 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τσίκνισαν για τα καλά σε Πρόδρομο και Λεύκες το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 20 Φεβρουαρίου. Με άφθονο ψητό κρέας που ψηνόταν εκείνη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδρίασε στις 20/2/2014 εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου και συζήτησε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 18:47

Παναγιώτης Ρήγας: Συνεργασία ΠΑΣΟΚ και «58»

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχαν οι τριμελείς αντιπροσωπείες του ΠΑΣΟΚ και των «58» στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή την Πέμπτη 21/02/2014.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το 2012 στην εδαφική αρμοδιότητα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σημειώθηκαν 68 λιγότερα τροχαία δυστυχήματα σε σχέση με το 2012 (295 το 2013 έναντι 363 το 2012, μείωση σε ποσοστό 19%).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας σκαφών τύπου optimist συμμετείχαν σε δυο διασυλλογικούς αγώνες που έγιναν σε Ναυτικούς Ομίλους της Αττικής προκειμένου να εγκλιματιστούν στις καιρικές

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη συνεδρίαση της υποεπιτροπής νησιωτικών περιοχών της Βουλής με θέμα τα ασφαλιστικά και φορολογικά ζητήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ο Νίκος Συρμαλένιος, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos