Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την ΚΥΑ Αρ. ΥΠΕΝ/ΔΑΠΕΕΚ/74976/2999 (ΦΕΚ 3154/Β/31.07.2020) το ποσό που πρόκειται να αποδοθεί από τον επιμερισμό του ειδικού τέλους στους οικιακούς καταναλωτές, σε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως έχει πάρει λάθος δρόμο με τον Μπάμπη, αλλά ήδη κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί στον Νικηφόρο που προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει

Κατηγορία LIFESTYLE

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σχετικά με την υλοποίηση του προγράμματος για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για το μελισσοκομικό έτος 2021 ανακοινώνεται ότι:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάθηση ...στα τυφλά, μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το τραγελαφικό αλαλούμ που συνεχίζεται με την τηλεκπαίδευση και τη σωρεία προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ.μ. με τηλεδιάσκεψη (μέσω της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης με δυνατότητα βιντεοκλήσης zoom και σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες οδηγίες), σύμφωνα με :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Έκλεισαν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, ακολούθησαν τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία σε όλη τη χώρα ενώ δεν ήταν απαραίτητα τα οριζόντια μέτρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Όπως ενημερωνόμαστε, η έντονη υποστελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου (Π.Π.Ι.) Κέας σε ό, τι αφορά στο ιατρικό προσωπικό δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στη λειτουργία του και η Δήμαρχος του νησιού, κ. Ειρήνη Βελισσαροπούλου ζητάει λύση από τους αρμοδίους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Μυκόνου στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, η Προεδρεία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» καλεί το Δήμο Μυκόνου να προτείνει δύο νέους (αγόρι- κορίτσι), οι οποίοι θα συμμετάσχουν στη Δράση «Βαδίζοντας στα Aχνάρια του 1821».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα 25 Νοεμβρίου 2020, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα γιατην Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, κατά την οποία η Χριστιανική Εκκλησία τιμά τη μνήμη μιας γυναίκας, που υπήρξε θύμα βίας για τις ιδέες της και την πίστη της στον έναν και μοναδικό Θεό, της Αγίας Αικατερίνης .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos