Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

Δεκάδες τραυματίες - Εικόνες αποκάλυψης στην πόλη - Ο ήχος και το ωστικό κύμα έφτασε μέχρι την Κύπρο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίοος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νάξου, για την ύπαρξη παρασυρόμενου φουσκωτού στρώματος θαλάσσης με επιβαίνοντες παιδιά, στη θαλάσσια περιοχή ''ΠΛΑΚΑ'' ν. Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε όσους αμφισβητούν τα δεδομένα για τον κορωνοϊό, ακόμη και την ύπαρξη του ίδιου του ιού, στους δύσπιστους και στους συνωμοσιολόγους απευθύνθηκε η καθηγήτρια Πνευμονολογίας, Αγγελική Κοτανίδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε ταχείς ρυθμούς πραγματοποιούνται οι εργασίες για τη συντήρηση των δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου στην περιοχή του Κόρφου και την Άνω Μερά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο ύψος των περιστάσεων θα σταθεί η Εκκλησία, σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, εάν υπάρξει νέο κύμα κορωνοϊού και αποφασιστούν νέα μέτρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη δύο περιστατικά ιού του Δυτικού Νείλου επιβεβαιώθηκαν στην περιφερειακή ενότητα Σερρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έως 31 Αυγούστου το όριο των 100 καλεσμένων σε γάμους, βαπτίσεις, κηδείες, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απόφαση αυτή θα οδηγήσει σε χιλιάδες απολύσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μεγάλη ελπίδα τα μονοκλονικά αντισώματα» είπε ο καθηγητής - Στα καλά νέα οι περιορισμένες εισαγωγές στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos