Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

Συνελήφθη στην Ίο Βρετανός για πάρτι σε βίλα, καθώς και ένας υπεύθυνος μπαρ για ηχορύπανση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην παράταση του μέτρου απαγόρευσης όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα προχώρησε η γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της Εθνικής Νησιωτικής Πολιτικής που ασκεί το κράτος με σκοπό να αίρονται οι ανισότητες μεταξύ των νησιών και της υπόλοιπης Ελλάδας, θεσπίστηκε το μέτρο του Μεταφορικού Ισοδύναμου που ισχύει για τις νησιωτικές περιοχές και τους πολίτες τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, κατασχέσεων, τροχονομικής αστυνόμευσης και οδικής ασφάλειας, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 21:10

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου στις 12 Αυγούστου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρ. 89 του Ν. 4555/2018 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στο Γραφείο της Κοινότητας Πάρου (Παλαιά Δημοτική Βιβλιοθήκη), στις 12 Αυγούστου 2020, ημέρα Τετάρτη & ώρα 19:30μμ, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 11-08-2020 και ώρα 19:00΄ μέσω τηλεδιάσκεψης, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένονται το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες την Τρίτη  4 Αυγούστου, η Λιμενική Αρχή Πάρου, για τραυματισμό 18χρονης ημεδαπής, μετά από βουτιά που πραγματοποίησε από μεγάλο ύψος της βραχώδους παραθαλάσσιας περιοχής “ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΤΗΣ” Νάουσας ν. Πάρου, στη θάλασσα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η χειρουργική επέμβασή της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos