Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Ερευνες για να διαπιστωθεί πώς ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος έξω από το Ωδείο Αθηνών διεξάγει η ΕΛ.ΑΣ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστροφή-βόμβα με τον Γιώργο Λιάγκα να γυρίζει στον ΑΝΤ-1, στο πλευρό μάλιστα της Φαίης Σκορδά

Κατηγορία LIFESTYLE

Μαύρη πείνα και δυστυχία σκίαζε στους μεταπολεμικούς καιρούς το νησί της Πάρου. Πόλεμος,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυσαναπλήρωτο κενό αφήνει η απώλεια του συγγραφέα Βασίλη Αλεξάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κορωνοϊός: Μολονότι έχει ξεκινήσει η διανομή και χορήγηση των εμβολίων για την Covid-19 σε πολλές χώρες, δεν θα επιτευχθεί φέτος συλλογική ανοσία, προειδοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ολα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η διαδικασία για τη καταβολή του voucher, τονίζουν τα συναρμόδια υπουργεία και δηλώνουν ότι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται αμέσως εάν είναι δικαιούχοι ή όχι καθώς το ηλεκτρονικό σύστημα θα παρέχει αυτή τη δυνατότητα
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα μαγευτικό φαινόμενο λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην λίμνη Davos της Ελβετίας, γνωστή για το υπέροχο φυσικό της περιβάλλον.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρόγραμμα για επιχορήγηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το ΕΣΠΑ με ποσό έως 5.000 ευρώ για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε καθεστώς lockdown τίθεται από αύριο, Τρίτη, ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του της νόσου COVID-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βροχή» πυροβολισμών στον Άγιο Σώστη με βαριά τραυματίες αλλά και σίγουρα δύο νεκρούς. Προς τα Πετράλωνα διέφυγε το αυτοκίνητο μετά το «χτύπημα» και οι Αρχές αυτή την ώρα «χτενίζουν» την περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos