Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία με εορταστικό χαρακτήρα πραγματοποίησε ο Δήμος Αμοργού στο πλοίο «Blue Star Naxoς» το Σάββατο 9 Ιανουαρίου τιμώντας τον πλοίαρχο και το πλήρωμα του πλοίου με αφορμή το πρώτο Σάββατο για το 2021 που το πλοίο μένει δεμένο στο λιμάνι των Καταπόλων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, 14 Ιανουαρίου 2021, στην κλήρωση Τζόκερ 2233 του ΟΠΑΠ, θα μοιραστούν στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας τουλάχιστον 600.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασυνήθιστος ήταν ο τρόπος που απέπλευσε ένα πλοίο από το λιμάνι της Πάρου το απόγευμα της Τετάρτης 13/1, γεγονός που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει πως ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη αναλαμβάνουν από κοινού νέα ψυχαγωγική εκπομπή τα Σαββατοκύριακα. Και ο τίτλος αυτής «ΣΟΥ ΚΟΥ Family».

Κατηγορία LIFESTYLE

Με ευρεία πλειοψηφία τεσσάρων κοινοβουλευτικών ομάδων (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΕΛ. Λύση) ψηφίστηκε πριν από λίγο το νομοσχέδιο του υπουργείου Άμυνας για την αγορά 18 γαλλικών αεροσκαφών Rafale.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αρνητικό τεστ και επταήμερη καραντίνα όσοι θέλουν να εισέλθουν στη χώρα - Τα σχολεία θα μείνουν ανοικτά παρά τις αντιδράσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εργάσιμες μετατρέπει όλες τις μέρες του χρόνου καταργώντας την Κυριακάτικη Αργία η Περιφερειακή Αρχή με την απαράδεκτη απόφαση που δημοσίευσε προχθές ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης κ. Ευστρατίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 18:37

Ημέρα «Θυσίας του Διασώστη» 2021

Ημέρα «Θυσίας του Διασώστη» 2021: η ημέρα μνήμης & τιμής για τους πεσόντες, εν ώρα καθήκοντος, διασώστες, γιατρούς και νοσηλευτές του ΕΚΑΒ, επαναπροσδιορίζει την αξία της ανθρώπινης ζωής...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία ακόμη τουρκική πρόκληση σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 στη ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη στιγμή που αναμένεται η ανακοίνωση των αποφάσεων την Παρασκευή για το μέλλον του λιανεμπορίου, ο κλάδος της εστίασης παραμένει κλειστός με τους φόβους για το μέλλον πολλών επιχειρήσεων και των εργαζόμενων σε αυτές να εντείνονται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos