Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Οι φωτογραφίες από τις πρόσφατες διακοπές της Τζένιφερ Λόπεζ εντυπωσίασαν ακόμα περισσότερο του φαν της καθώς αναδείκνυαν την απίστευτα καλλίγραμμη φιγούρα της.

Κατηγορία LIFESTYLE

Με περιορισμούς και κανόνες κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα το λιανεμπόριο, ενώ ανοίγουν ξανά κομμωτήρια, κουρεία κέντρα αισθητικής, υπηρεσίες διαιτολογικών μονάδων με εξαίρεση την άσκηση, υπηρεσιών φροντίδας και υγιεινής, καθώς και τα ΚΤΕΟ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετ α τετ με την Ματίνα Παγώνη είχε ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος πόσταρε βίντεο από την συνάντηση.

Κατηγορία LIFESTYLE

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του ολικού παγετού που επικρατούν στη Δυτική Μακεδονία, με απόφαση των δημάρχων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών, τα νηπιαγωγεία, δημοτικά και σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής τη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 17 Ιανουαρίου 2021, 237 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 28, ενώ 320 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι (70.6% άνδρες). 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώθηκαν 237 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στολίζουν συνήθως τις εξοχές του νησιού και είναι πέτρινοι. Ο… σύγχρονος όμως «περιστερώνας» της Παροικίας, είναι από μέταλλο και πάνω του βρίσκουν καταφύγιο εκατοντάδες περιστέρια!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αναμετρήσεις μεταξύ της Ίντερ και της Γιουβέντους δεν ήταν ανέκαθεν γνωστές ως «Derby d'Italia», με την έκφραση να γεννιέται το 1967 από τον σπουδαιότερο Ιταλό αθλητικό δημοσιογράφο του 20ού αιώνα: τον Τζιάνι Μπρέρα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 14:12

Covid-19 notam για πτήσεις εσωτερικού

Tην παράταση της αεροπορικής οδηγίας (Covid-19 notam), η οποία προβλέπει ότι επιτρέπονται μόνο οι ουσιώδεις μετακινήσεις για πτήσεις εσωτερικού (Essential Travel) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουπόνι - φωτιά είναι αυτό της Κυριακής (17/01)! Οι ματσάρες είναι πολλές σε όλη την Ευρώπη και το Betarades.gr έχει τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Θα δούμε στη συνέχεια τα σημεία που κρατήσαμε και αξίζουν.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos