Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Κίνδυνος πλημμύρας ελλοχεύει στην περιοχή των Λιβαδιών της Νάουσας, σε περίπτωση νεροποντής, λόγω του μερικού καθαρισμού του ρέματος των Καμαρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών, απέστειλε έγγραφο προς το Δήμο Πάρου, τη Δημοτική Κοινότητα Παροικίας, τη Δημοτική Κοινότητα Νάουσας και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ζητώντας υπεύθυνες απαντήσεις από τους αρμόδιους, για την αστοχία της λανθασμένης οριοθέτησης της Δημοτικής Κοινότητας στην οποία έχουν εγκατασταθεί οι ανεμογεννήτριες στις Καμάρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 17:56

Πάρος: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 29-01-2021 και ώρα 19.00΄ μέσω τηλεδιάσκεψης, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γιώργος Λιανός μπορεί αυτή την περίοδο να βιώνει την επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού έχει ξεχωρίσει μέσα από την παρουσίαση του Survivor, ωστόσο ζει την απόλυτη ευτυχία και σε προσωπικό επίπεδο.

Κατηγορία LIFESTYLE

Σύμφωνα με τα στοιχεία για τη διασπορά του κορονοϊού που ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα 25/1/2021, ο ΕΟΔΥ, από τα συνολικά 436 κρούσματα τα 207 εντοπίστηκαν στην Αττική, ενώ τα 32 στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώθηκαν 436 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης διαπιστώνει ότι μέσα σε μόλις λίγες μέρες καταγράφεται 30% αύξηση κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 17:10

ΚΕΔΕ: Για τα ΕΛΤΑ του νησιωτικού χώρου

Την ανάγκη άρσης του νέου σχεδιασμού διανομής και αριθμού διανομέων των ΕΛ.ΤΑ. που τέθηκε σε ισχύ την 01.01.21 και μείωσε τον αριθμό διανομέων των καταστημάτων ΕΛ.ΤΑ. που λειτουργούν ανά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

- Ανοιχτός διάλογος του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τα ερασιτεχνικά σωματεία και τους αθλητικούς φορείς για τον συντονισμό δράσεων και πρωτοβουλιών ενάντια στις παθογένειες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερωτήματα για τον τρόπο που θα γίνει ο εμβολιασμός των κατοίκων στις διαφορετικές κατηγορίες νησιών, καθώς και για την επάρκεια σε απαραίτητο για τον εμβολιασμό εξοπλισμό και

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos