Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Καθώς ο «πόλεμος» της ΕΕ με τις φαρμακευτικές εταιρείες για το εμβόλιο καλά κρατεί, αποκαλύπτεται μια ακόμη πιο ζοφερή εικόνα. Η μείωση στις παραδόσεις του εμβολίου της AstraZeneca φτάνει πλέον στο 75%, ενώ το αδιέξοδο παραμένει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση στην ίδια και την αδελφή της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον «Ασκό του Αιόλου» άνοιξε η Ζέτα Δούκα για να ακολουθήσουν η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Φαίη Ξυλά και η Κατερίνα Γερονικολού

Κατηγορία LIFESTYLE

Ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Kρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες καθώς τα δεδομένα της Πέμπτης που θα παρουσιαστούν στους λοιμωξιολόγους θα είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της επόμενης εβδομάδας σχετικά με την αγορά αλλά και το άνοιγμα των σχολείων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού Πάρου ιδιοκτησίας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο υετός που καταγράφηκε στην Πάρο την περίοδο Σεπτέμβριος 2020 – Ιανουάριος 2021 ήταν 308 χιλιοστά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mια ομάδα ερευνητών απ΄όλο τον κόσμο αχρήστευσε την υποδομή του Emotet, το οποίο θεωρείται το πιο επικίνδυνο κακόβουλο λογισμικό στον κόσμο, ικανό να κλέβει κωδικούς και να εγκαθιστά μακρόθεν κακόβουλα προγράμματα, ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική εγκληματολογική υπηρεσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αντιδήμαρχος Αθ. Σάμιος, επέλεξε να απαντήσει στην ανακοίνωσή μας για τους απαράδεκτους όρους πρόσληψης προσωπικού από το Δήμο Πάρου. Δικαίωμα του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Μυκόνου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ενημερώνει τους κατοίκους του νησιού μας ότι το προσεχές σαββατοκύριακο θα πραγματοποιούνται δωρεάν Rapid Test στους πολίτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολύπαθα μόρια το σαν και το ως. Αντικαθιστούν πολλές φορές στο λόγο το ένα το άλλο, αλλοιώνοντας το νόημα των προτάσεων ενώ άλλες φορές πάλι γίνεται πλεοναστικά η χρήση τους ενώ είναι περιττά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos