Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Τα χρόνια περνούν, όλα αλλάζουν, αλλά οι αναμνήσεις της παραδοσιακής, αλλοτινής Πάρου, συντροφεύουν ακόμα το λογισμό ειδικά σε μέρες γιορτινές, σε μέρες χαράς για την Χριστιανοσύνη του νησιού. Θεοφάνια ή τα Φώτα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 22, 27, 43, 15, 18 και Τζόκερ ο αριθμός 11.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη γιορτή του Δωδεκαήμερου τα Θεοφάνια στην οποία τιμάται η θρησκευτική ανάμνηση του γεγονότος Βάπτισης του Κυρίου μας και η εμφάνιση της Αγίας Τριάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διπρόσωπος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια ζοφερή εκτίμηση προχώρησε σήμερα ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης σχετικά με την πορεία της πανδημίας στη χώρα. Σύμφωνα με τον ίδιο, σχεδόν δύο μήνες μετά το γενικό lockdown που έχει τεθεί σε ισχύ σε όλη τη χώρα, επιστρέφουμε εκεί από όπου ξεκινήσαμε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα χάμστερ κατάφερε να κερδίσει την προσοχή του διαδικτυακού κόσμου, αποδεικνύοντας ότι τα τρωκτικά είναι πολύ έξυπνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εγκύκλιο που έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στους μητροπολίτες όλης της χώρας ζητεί «την αυστηρή και απαρέγκλιτη τήρηση των υγειονομικών μέτρων ως προς τη λειτουργία των Ιερών Ναών με την παρουσία καθορισμένου αριθμού πιστών κατά την αυριανή Εορτή των Θεοφανείων».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η αστυνόμευση έξω από τους ιερούς ναούς θα είναι ήπια, ενώ θα ακούγονται από τα περιπολικά ηχητικά μηνύματα για την αποφυγή συνωστισμού των πιστών», τονίζουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ ενόψει του αυριανού εορτασμού των Θεοφανίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με φόντο τις αντιδράσεις της Εκκλησίας για την αυστηροποίηση των μέτρων ενόψει της ημέρας των Θεοφανίων η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε τις αιτήσεις τριών πολιτών που στρέφονταν κατά των αποφάσεων της πολιτείας για περιορισμένο αριθμό πιστών στη θεία λειτουργία των Χριστουγέννων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το σύνολο των928 νέων κρουσμάτων του νέου ιού στη χώρα 38 είναι εισαγόμενα και 31εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Η κατανομή των 890 νέων εγχώριων κρουσμάτων ανά Περιφερειακή Ενότητα παρουσιάζεται στον κατωτέρω πίνακα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos