Τετάρτη, 26 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Ο φετινός τελικός του Europa League κρίθηκε στα πέναλτι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να “λυγίζει” με 11-10 από τη Βιγιαρεάλ του… “Mr Europa”, Ουνάι Έμερι, ο οποίος και κατέκτησε το τέταρτο τρόπαιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζεται η εκστρατεία εμβολιασμού έναντι του κορωνοϊού στη χώρα προκειμένου να χτιστεί το πολυπόθητο τείχος ανοσίας που θα οδηγήσει στην αποκλιμάκωση της πίεσης στο σύστημα υγείας, το οποίο παραμένει υπό πίεση παρά τη σταθεροποιητική πλέον πορεία της πανδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από την ανατολή της μεγαλύτερης υπερπανσελήνου για φέτος πίσω από τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστήμονες στη Γερμανία ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει την αιτία των σπάνιων θρομβώσεων που συνδέονται με τα εμβόλια AstraZeneca και Johnson & Johnson και πιστεύουν ότι τα σκευάσματα θα μπορούσαν να τροποποιηθούν για να σταματήσει εντελώς η συγκεκριμένη παρενέργεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατάθεση της Πηνελόπης οδηγεί και πάλι την Ανέτ μπροστά στον Σπανό... στις «Άγριες Μέλισσες»

Κατηγορία LIFESTYLE

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει ότι οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί της δήθεν ενημέρωσης του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ή των Ελληνικών Αρχών για την ύπαρξη πάσης φύσεως απειλής στην πτήση της RYANAIR, είναι παντελώς ψευδείς, ανυπόστατες και απολύτως παραπλανητικές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός» τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό την Πέμπτη 27 Μαΐου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Προς ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με το θέμα των περιστατικών θρόμβωσης σε συνδυασμό με θρομβοπενία μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο VAXZEVRIA της Εταιρείας AstraZeneca, και μετά την ολοκλήρωση της διερεύνησης και αξιολόγησης των περιστατικών από την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης (ΕΦΑΡ) και την ομάδα εργασίας αυτής (ΟΕ/ΕΦΑΡ) ο ΕΟΦ αναφέρει τα ακόλουθα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos